tiistai 15. maaliskuuta 2011

Vantaan asuntomessut 2015

14.07.2015. Vantaan asuntomessuilla Vantaan Kivistossa olevalla messualueella on 41 esittelykohdetta, joista 31 on omakotitaloja, joista vain nelja on. NCC rakensi Vantaan Asuntomessualueelle kerrostalokohde Vantaan Spinellin, josta sisustettiin messuille kolme pohjakerroksen terassillista asuntoa. Rakennus oli esitteilla Vantaan asuntomessuilla kesalla. Puukerrostalossa on 186 asuntoa, joista 107 on vuokra-asuntoja ja 79 asumisoikeusasuntoja. 9. Elokuu Tiili. Luotu ihmiselle. Asuntomessut avoinna yleisolle Vantaan Kivistossa 10.7- 9.8.2015. Nain matkustat Vantaan asuntomessuille HSL:n joukkoliikenteella. 09.07.2015 - Muokattu: 11.07.2015. Vantaan asuntomessut jarjestetaan 10.7.–9.8. Vantaan. 9. Heinakuu Poimimme Vantaan asuntomessujen kohteista 10+1 parasta ideaa ajattoman Ihastusta ensisilmayksella -Asuntomessut Vantaalla. Asuntomessut Vantaalla. Treca Tiger Vantaa2. Kiitos kaikille messuosastollamme Vantaan Asuntomessujen messuhallissa ja Topin messukohteesessa 37

NCC Vantaan Asuntomessuilla kesalla NCC

Asuntomessut Vantaan Kivistossa 10.7.-9.8.2015. TIIVISTA UNELMAA MONENLAISESTA ASUMISESTA. Messukavijoiden kommenteissa on nahtavissa. 11. Heinakuu Vuoden asuntomessut Vantaan Kivistossa avattiin 10.7. En yrita tassa esitella koko asuntomessuja, sita varten on lukuisia sisustuslehtia.

Mita pidat valkoinen-punainen-musta-yhdistelmasta

Myyn PUNAINEN NAHKASOHVA, osasto Huonekalut, Koti ja sisustus, ilmoitus 28591885. ISKUN RUFUS SOHVA, kaytetty. Myydaan uudenveroinen valkoinen 2-istuttava nahkasohva tarpeettomana. Sohva on ollut kaytossa vain vuoden verran, eika. Keskella mokkia oli punainen nahkasohva ja nah-kasohvan vieressa oli poyta jonka paalla oli oranssi liina ja omenakippo. Mokissa oli valkoinen keittio ja kolme.

Punainen ja oranssi ovat mielta lammittavia vareja, jotka luovat voimakasta ja vahvaa Punainen nahkasohva tai kotiteatterin muhkeat penkit edustavatkin. 27. Lokakuu Katelkaa insiraatiokuvia ja miettikaa, kuinka saatte kokonaisuudesta haluamanne. Punainen nahkasohva voi olla tosi makea ja kaunis ilman. Nahkasohvat ja nahkanojatuoli Sikarihuone-tyyliset vanhennettua Vintage- nahkaa, edulliset suoraan maahantuojalta! Vintagenahkaiset kalusteet ovat. Hinta ID # Lisatty. Kuva, Nimi sijainti, Hinta €, Id#, Lisatty. 22. Lokakuu Kun siina sohvan vieressa kulki sellainen punainen nauha estamassa kulkua. Tosin saattoihan olla, etta se nauha oli tarkoitettu suojelemaan. 16. Heinakuu Mutta tuo punainen nahkasohva kuulostaa hieonolta :). takainen sarjis/vintage -tyylinen punainen ja graafinen sisustus ei nappaa lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.