tiistai 15. maaliskuuta 2011

Tapetin poistaminen

Tapettien poisto ja pohjan maalaus MuroBBS

Tapettien alla on kipsilevy, tapetin materiaalista ei ole mitaan kasitysta. Onko jotain vinkkeja antaa miten selviaa mahollisimman vahalla?. 9. Helmikuu Onko eroa tavalliseen, eli paallemaalaamattoman tapetin poistamiseen? Miten hyvin tai huonosti irtoaa seinasta? Ja nyt siis kyse ihan. 1. Kesakuu Maalatun tapetin poistaminen ei ole kivointa hommaa. Kieltamatta tapetin poistaminen on melkoisen hankalaa puuhaa mutta josko siihen.

2. Toukokuu Olin askettain tekemassa pienta pintaremonttia 60-luvun kerrostalohuoneistossa. Olohuoneen seinat oli tapetoitu moneen kertaan ja. 18. Maaliskuu Noniin ostin oman asunnon jokin aikaa sitten ja paatin poistaa vanhat tapetit. On nakojaan 2 kerrosta tapettia ennestaan :( ei lahde repimalla.

2. Helmikuu Kieltamatta tapetin poisto on tyolasta. Litkuna voi tosiaa kayttaa liisteriakin, ei roisku edes niin paljoa. Viestia on muokannut: essir67 2.2.2011. Tapetin irrottaminen saa aikaan melkoisen sotkun vesiroiskeineen ja paperi- seka liisterijaamineen. Lattia on syyta suojata vesivahingoilta polyeteenimuovilla. 6. Elokuu Tapetin poistaminen? Toimiiko sellainen liisteri, joka poistaa tapettia hyvin? Onko antaa vinkkeja ekaa kertaa hommaan ryhtyvalle? Tapetti on. Vaarana on kai tapetin kupruilu jos se kostuu pahasti maalista. Tapetin poistaminen on remontoinnin yksi ikavimmista hommista, mutta kylla. Noin 10 m2 suuruisen makuuhuoneen tapettien poisto kolmelta seinalta (alla Gyproc-levy) seka pintojen maalaus. Mahdollisesti parkettilattian kunnostus. Koska tapetin irrottaminen esimerkiksi maalaamattomasta kipsilevysta on lahes mahdotonta, helpotat myohempia remontteja kayttamalla pohjamaalia. Milla saisin vai saisinko millaan, natisti tapetin irti MAALAAMATTOMASTA lastulevyseinasta Mieleen tulee etta jos rupean kastelemaan. Seinilla on itse sinne noin viisitoista vuotta sitten liisteroimani tapetit, joiden laadusta en muista muuta kuin etta Renskalta ne ostin, edullisesti. Tapetointialustan tulee olla kuiva, puhdas ja suora. Remonttikohteissa parhaan lopputuloksen saat, kun poistat kaikki vanhat tapettikerrokset seinista. Sen voit. Maalaus Pitkanen Oy tekee taidokkaat tapetoinnit Turun, Salon ja Helsingin alueella ja ymparyskunnissa. Maksa kotitalous-vahennyksen jalkeen VAIN Tavallinen tapetti 5 eur/nelio 2 eur Filed under Menu palvelut · Tagged with tapetin irroitus, tapetin poistaminen. 7. Tammikuu Tapetin poistaminen vanhoista seinista on tunnetusti taytta tuskaa. Varsinkin kun seinissa on useita tapetti-, maali- ja vinyylitapettikerroksia.

Ohjeita tapetointiin - Suomela

12. Lokakuu Talla kertaa edellinen asukki oli tehnyt pohjatyot kerrankin kunnolla ja vanhojen tapettien poistaminen sujui melko helposti. Irroituksessa. Milla irrotan tapetin? Kaytanko valmistasoitetta? Tapetointialustan tulee olla kuiva, puhdas ja suora. Remonttikohteissa parhaan lopputuloksen saat, kun poistat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.