torstai 17. helmikuuta 2011

Vierashuoneen sisustus

Sisustussuunnitelma vierashuoneeseen Sisustus ja Sepustus

14. Tammikuu Ruskeat kalusteet olohuoneesta kannettiin siis ylakertaan, vanhimman poikamme entiseen huoneeseen, josta tuli nyt viihtyisa vierashuone. Vieras-/tyohuone siirtyi ylakerrasta alakertaan tyttaremme Nean entiseen huoneeseen ja Nean huone siirtyi vastaavasti ylakertaan. Tyo-/vierashuoneen sisustus. 27. Lokakuu Vierashuoneen sisustus uusiksi. Remontti kodissamme etenee. Nyt olisi vuorossa vierashuoneen pienimuotoinen uudistus. Tapetti haluttiin.

4. Huhtikuu Olemme suunitelleet etta, alakerrasta tulee vierashuoneen lisaksi Halusin sisustaa huoneen olemassa olevilla huonekaluilla ja valttaa. 7. Helmikuu Sisustussuunnitelma vierashuoneeseen on muuttanut pois ja on silloi talloin kuitenkin yovieraana, joten sisustus lahti siita, etta huoneeseen. 17. Syyskuu Vierashuoneen varillinen seina on ollut valmis jo jonkin aikaa, mutta muut seinat Siksi onki ihana seurata ku sisustus viela muuttuu ja hakkee. 17. Syyskuu En tieda onko se vaan tama syksy, kun tekee mieli hieman tummempia savyja sisustukseen ja hillitympaa ilmetta, vai onko sisustusmakuni. 25. Heinakuu Vierashuoneen sisustusta. Vierashuone on nyt suurien linjojen suhteen valmis. Kalustus ja tilpehoorit on kaikki noukittu omista nurkista, mitaan. 7. Toukokuu Kysyja pohtii, miten tyo- ja vierashuoneen voi yhdistaa. Kysy sisustajalta: Miten sisustaa eteinen tyylikkaasti? Sisustaja antaa vinkit: Nain luot. 29. Kesakuu Se toimii nyt seka tyo- etta vierashuoneena. Mieheni tekee yleensa muutaman paivan viikosta kotona toita, ja nyt tyon teolle on viihtyisa paikka. 5. Maaliskuu Meilla on pieni makuuhuone mista piti tulla vauvanhuone. Mietittiin etta jos vauva kuitenkin nukkuisi meidan kanssa ensimmaisen vuoden. 25. Toukokuu Tyo- / vierashuoneen muutosta. Kevaan aikana on alkanut pikkuhiljaa muotoutumaan uusi kayttotarkoitus asunnon toiselle makuuhuoneelle. 22. Heinakuu Emilyn sisustussalaisuudet -ohjelmassa sisustetaan talla kertaa merihenkisesti. Suuren vierashuoneen valtaavat vaaleat sinisen savyn seka. 20 vuoden kokemus sisustus- ja myymalatilasuunnittelusta (Isku Koti Oy, ja tyotilan sisustus. OKT / Vierashuoneen sisustus. OKT/ Lattiamateriaalin 130 m2 ja. 4. Syyskuu Vierashuoneen syksy. Sen kanssa sopii hyvin yhteen mustavalkoinen sisustus ripauksella vaaleaa puuta. Huomasitteko taideteoksen joka. Vierashuoneen tehosteseina. Julkaistu30.11.2011 Kirjoittanut minnah. Olohuoneen sisustus. Taysi koko on 2304 ? 3072 pikselia. « Lastenhuoneen sisustus. 22. Toukokuu Tyo/vierashuone. Tassa on meidan tyo/vierashuone. Huone on pitkaan ollut romuvarastona. Olen nakkonut Tunnisteet: sisustus, tyohuone.

Vierashuoneen/vauvanhuoneen sisustus Kaksplus keskustelu

1. Heinakuu Pintamateriaalien, valaistuksen ja sisustuksen suunnittelu: Kalajoen ammattiopiston sisustusneuvojaopiskelijat. Vierashuoneen sisustus:. 22. Heinakuu Suuren vierashuoneen valtaavat vaaleat sinisen savyn seka jannittavat, Kopioi Emilyn vinkit ja sisusta itsellesi taydellinen beach house!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.