torstai 17. helmikuuta 2011

Uusi kylpyhuone

Perinnemestari / Tilat / Kylpyhuone WC

Kylpyhuoneremontti vaatii osaamista. Ovatko vanhat kaakelit jo aikansa elaneet? Haluaisitko uusia toiminnallisuuksia tai yksityiskohtia kylpyhuoneeseen?. Maalarinet suorittaa kylpyhuoneremontit vuosien kokemuksella. Haastavatkin tilat muuntuvat ammattitaitoisessa kasittelyssa viihtyisiksi ja kodikkaiksi. Uusi kylpyhuone toi toimivaa tyylia perheen aamu- ja arkielamaan, joka helpottui monin tavoin. Aamusuihku ja wc ovat nyt vain muutaman askeleen paassa.

Haaveiletko kylpyhuoneesi remontoinnista? Nyt saat siihen mahdollisuuden! Vastaa vain muutamaan kysymykseen koskien itseasi ja elamantyyliasi ja voit. Iittilainen puuseppa Harri Innanen entisen ja tulevan kylpyhuoneen paikalla. Alhaalta puretaan hiekkatayte ja uusi kylpyhuone tehdaan rossilattiana. 24. Toukokuu mukana ollut Consti Yhtiot on tuonut Suomeen uudenlaisen kylpyhuone- ja putkiremonttiratkaisun, jossa uusi kylpyhuone rakennetaan vanhan. Voita uusi kylpyhuone (R). Renew your bathroom Do you wish to renovate your bathroom? Then here is the chance! Right now you can win 13.000 euroa to get. 5. Toukokuu Fanerin paalle tulisi uusi muovimatto. Arvostele vastaus kysymykseen Kylpyhuone ja sauna / Mokkisaunan pesuhuoneen muomimaton. Putkiremontti antaa oivan tilaisuuden uusia kylpyhuone nykyaikaiseksi. Valinnan vaikeus ja vaihtoehtojen loputtomalta tuntuva maara koituvat joskus lahes. 15. Heinakuu Uusi kayttamaton Primanova kuivausoksa kylpyhuoneeseen.- Kestava rakenne- Ruostumaton, alumiini /ABS- helppo asentaa- 5 oksaa. 24. Elokuu Myynnissa kayttamaton wc:n lavuaari. Ostettiin vaaran mallinen joten tama jai ylimaaraiseksi. Axor Citterio. Jatkoa menestysmallistolle. Axor Citterio -malliston esittelyn myota saatiin uusi maaritelma ylellisyydelle kylpyhuoneessa. Tata seka yksityisella. 7. Huhtikuu Kylpyhuoneen uusi ilme syntyy mattapintaisilla laatoilla. 21. marraskuu Nyt on kaikki valmista – meilla on uusi kylpyhuone! Aveolaiset aloittivat remontin 20.11. ja tasan kuukauden paasta homma oli ohi eli aikataulu. 2. Maaliskuu Lopuksi uusi kylpyhuone putkielementteineen asennetaan vanhan kylpyhuoneen sisalle. Consti toteutti Suomen ensimmaisen IDEAL-remontin. 19. Elokuu Kylpyhuoneen remontti (klik!) toteutettiin mikrosementilla, joka pinnoitettiin vanhojen sinisten kaakeleiden paalle. Tassa lupaamaani postausta

WC:n lavuaari UUSI, Kylpyhuone - Tori.fi

27. Marraskuu Forbon uusi kylpyhuonemallisto – joka koostuu muovilattia - ja seinapaallysteista – on taynna vareja ja kuoseja, jotka yhdessa luovat seka. 16. Huhtikuu Kellarikerroksessa liitannat tehtiin suunnitellusti nykyisiin runkoputkiin. Kaytannossa uusi kylpyhuone rakennettiin vanhan sisaan ja elementit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.