maanantai 21. helmikuuta 2011

Mariskooli

NetAnttila - IITTALA Mariskooli 155 mm harmaa |

Lahes kulttimaineen saavuttanut Mariskooli on suosittu keraily- ja kayttoesine. Alkuperaista mallia valmistettiin Suomessa jo 1800-luvun lopussa. Iittal. 28. Lokakuu saimme lahjaksi mariskoolin. Miten tiedan onko se aito?. 28 Apr A shared knowledge base-wannabe for mariskooli/maribowl collectors (by fraublucher).

Tuttava hehkutti, miten kivoja nama mariskoolit on ja arvokkaita, niinkuin onkin. Mutta tama oli selvasti halpiskopio, koska ei ollut Marim. IITTALA Mariskooli 155 mm harmaa Iittala Marimekko Mariskooli. m Tuotetiedot : Lasia. IITTALA, Mariskooli vaalea pinkki 155mm 41,85 norm. 51,90. tai 10.

9. Syyskuu Kuka keksi Marimekon maljaikonin Mariskoolin? Yllattavaa kylla, vastaus ei ole yksiselitteinen. Uutuuskirjassa Marimekko - Suuria kuvioita. Iittala Mariskooli 155 mm, kirkas. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Iittala Mariskooli 155 mm, kirkas. Iittala - Iittala Mariskooli 155 mm, kirkas. 21. Kesakuu Innostuin virkkailemaan mariskoolin tyyppisia maljoja. Malli oli yllattavan helppo, malli loytyy facebookin vilkasta vilkkausta ryhmasta. TAALTA. 12. Heinakuu Vaikka pakko myontaa, etta onhan tuo nyt jo aika selkea huijausyritys, ainakin jos tietaa milta Mariskoolien leimojen oikeasti pitaisi nayttaa. 28. Syyskuu Hei ellit! Minulle on keraantynyt muutama Mariskooli, mutta en keksi niille mitaan kayttoa. Tai kekseja/karkkeja olen laittanut kahvipoytaan. Onko kellaan tietoa marimekon maidon valkeasta mariskoolista (ei ole lapinakyva vaan siis ihan valkoinen). milloin ollut tuotannossa? paljonko arvo ja onko. 15. Kesakuu Aitini oli sitten ostanut jostain halpismyymalasta feikki mariskooleja. Oli sita mielta, etta ihan hyvin voidaan vieda lahjaksi eihan sita eroa. Mariskooli 120 vihrea. maribowl_120mm_green.jpgwidth=200height=250. Nayta tuote ». Hinta: 29.50 €. Lisaa ostoskoriin. 11. maaliskuu Mariskoolit. Mariskooli on punainen (selvasti matalampi)vertailu musta perinteellinen mariskooli rinnalla. Hei! Tiedustelin onko Iittalan.

IITTALA ISO MARISKOOLI MONDON VIHREA / VAALEAN VIHREA ?, 155 mm Mariskooli , vari vaaleahko vihrea Mondo tai sellaisena se on ainakin minulle. Mariskooli Iittalalta. Tama kaunis kulho on todellinen klassikko. Saatavilla monessa ihanassa savyssa. Voidaan kayttaa tarjoilussa ja kauniina. Ostin kirpparilta kuvan maljan ja mielestani se oli vanha tarjoilumalja - ei tullut mariskooli mieleen ennen kuin kotona. Olen tutkinut nettikuvia.

Valkea mariskooli - Design - Suomi24 Keskustelut

Iittala Mariskooli 120 mm, metsanvihrea. 21,95 € Iittala Mariskooli 155 mm, sitruunankeltainen. 44,95 € Tuloksia suodatettu 8 sanalla [mariskooli]. IITTALA, kirkas mariskooli, kork. n. 12cm, 1kpl, 25€/ IITTALA,ruskea mariskooli , vanha versio, n. 15cm x 12,5cm, IITTALA, sininen pieni mariskooli, kork. n. 12cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.