perjantai 18. helmikuuta 2011

Marimekko mallisto

Marimekko-kehysmallisto Fenno Optiikkaan Muotikaupan Liitto

26. Syyskuu Marimekon kevat/kesa Mielenmaisemia -mallisto esiteltiin merellisissa maisemissa Helsingin Kruunuvuorenrannassa, Oljysailio 468:ssa. 24. Maaliskuu Marimekon syksy/talvi -mallisto antaa viitteita siita, mihin uusi luova johtaja Anna Teurnell luotsaa Marimekkoa. Kaikki tuotteet. Mysti -mekko. 259,00 EUR. Charmi -paita. 159,00 EUR. Hurrikaani -housut. 179,00 EUR. Mollis -takki. 479,00 EUR. Baani -takki. 699,00 EUR.

Marimekko 3 -mallisto ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Taloon.comista edullisesti kotiin toimitettuna. Tutustu ja tilaa!. 27. Toukokuu Fenno Optiikka tuo elokuussa liikkeisiinsa odotetun silma- ja aurinkolasiuutuuden, Marimekko-kehysmalliston. Mallisto on syntynyt yhteistyossa.

26. Syyskuu MTV Lifestyle vieraili Marimekon Mielenmaisemia-muotinaytoksessa. Vuoden kevaan ja kesan malliston kuviomaailmassa on selkeasti. Marimekko 4 -mallisto ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen Mallisto on syntynyt yhteistyossa klassikkokuoseistaan tunnetun Marimekon seka kehysalan johtavan suunnittelijan ja jakelijan Mondottican kanssa. Mallistossa. Marimekko esittelee tanaan ensi syksyn mallistonsa. Klassikkobrandi stailasi mallistonsa Terhi Polkin suunnittelemilla kenkamalleilla. Marimekon AW15-malliston presentaatio Tokiossa. Suomen tunnetuin muotitalo Marimekko esittelee tulevan kevat/kesa 2016 -mallistonsa Pariisin muotiviikolla. 21. Toukokuu Marimekko tuo markkinoille silma- ja aurinkolasimalliston syksylla. Klassiset ja ajattomat Marimekon silmalasikehykset saapuvat. Marimekko on suomalainen tekstiili- ja vaatetusalan designyritys, joka tunnetaan ennen Ritva Fallan-mallisto on suunniteltu naiselle, joka haluaa leikitella. Marimekko Naisten Muoti Mallisto Syksy - Finnish Fashion. 18. Syyskuu “Kevat/kesa 2016 -mallisto on kunnianosoitus Marimekon vahvoille ja nakemyksellisille naisille: yhtion perustaneelle Armi Ratialle seka. 28. Elokuu Taman syksyn mallisto viehatti jalleen silmaani ja jai mieleen Marimekko partyista. Vuodenaikojen vaihdoksen myota kesan malliston hempeat. Marimekon syksyn ja talven mallisto on syntynyt urbaanin arkkitehtuurin ja elamantyylin innoittamana. Mallistossa nakyvat vuosikymmenten kerrostumat.

Marimekon kehysmallisto Silmaaseman myymaloihin elokuussa

24. Toukokuu Marimekon uusi mallisto esiteltiin katsojille Esplanadin puistossa Helsingissa. Vaatteet olivat jalleen kerran nayttavia ja varikkaita. Mukaan. 14. Elokuu Marimekon syksy: kaupunkiarkkitehtuurin ja luonnon kohtaamisia Uuden malliston lisaksi Marimekolla oli pari muutakin syyta juhlia:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.