maanantai 3. toukokuuta 2010

Triumph liivit

Triumph - Kaarituettomat rintaliivit - valkoinen B - Peter

31. Elokuu Triumph Amourette-malliston juhlavuoden kuvauksissa Eevi Teittinen kokeili Nyt loysin supermukavat kaarituelliset liivit, joissa minulla paljon. 4. Toukokuu Triumph lanseeraa uuden innovaation naisille - Uudet Magic Wire – rintaliivit tukevat kaarituellisten liivien tavoin ilman metallia. 12. Kesakuu Hyvat normirintsikkani ovatkin ihan huippuhyvat Triumphin Cool Sensations– Triumph-osastolle, vai uskaltaisikohan sita tilata netista liivit?.

Kaariliivit joustavaa stretchpitsia. Umpinaisissa kupeissa vuorattu alaosa, joka tukee tehokkaasti ja tuntuu mukavalta. Koristeruusu edessa. Saadettavat olkaimet. 26. Heinakuu Kaarituettomat rintaliivit Triumph , valkoinen B - Tilatkaa Peter Hahnin verkkokaupasta, laadukkaiden naisten- ja miestenvaatteiden. Triumph Mamabel -imetysliivit ovat mukavat ja helppokayttoiset imettavan aidin rintaliivit. Triumph Romance on laadukas keskivahvan tuen pitsisomisteltu. 21. Joulukuu Kylla Triumph rintaliinit on hyvat, mut ainoastaan Dooreen pitka malli. On niita parempia, ei suomen postimyynnissa. RINTALIIVIT JA TOPIT Triumph Edition 402, kaarituki. Figura 11127, imetysliivi, kiinnitysnauha pitaa liivit paikallaan kun etuhakaset avataan imetysta varten. 29. Huhtikuu Oletteko jo kuulleet Triumphin uusista Magic Wire-rintaliiveista. Ne ovat innovatiiviset, uudenlaisella silikonisella kaarituella varustetut liivit. 26. Lokakuu Loyda Triumph Amourette 300 W Liivit parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. Triumph on maailman suurimpia alusvaatevalmistajia, ja sen markkina-asema on erityisen hyva Saksassa ja Japanissa. Triumph-liiveja valmistettiin 1956–1973. Triumph Tri-Action Soft Power on keskitason liivi, joka antaa tarkoituksenmukaista tukea ja mukavuutta. Sopii mainiosti esim. sauvakavelyyn ja pyorailyyn. Minimizer-liivit KLiNGELilta! Mahtava Minimizer-rintaliivit. Naturana 48,99 €. Triumph. Minimizer-kaariliivit. Minimizer-rintaliivit. Tuotekuvaukseen. Uutuus!. TRIUMPH. Pienentavat rintaliivit Delicate Minimizer W01 alk. 52,90 € Kaarituettomat liivit Microfun N. TRIUMPH. Kaarituettomat liivit Microfun N alk. 20, 90 €. 13. Lokakuu TRIUMPH Olen mukana Indiedaysin ja Triumphin yhteisessa kampanjassa, Contouring Sensation -liivit ovat sarjan kaikkein naisellisempia. 30. Marraskuu Triumph Pesusta kannattaa muistaa saannollinen huolto. Pelkka vesihuuhtelu esimerkiksi joka liikuntakerran jalkeen auttaa liiveja pysymaan. 10. Maaliskuu Mita seurauksia talla onkaan liivinsa HM:lta tai Lindexilta ostavalla teinilla paljasti hieman jo vanhanaikaisen Triumph-merkin yleisyyden.

Triumph International –

13. Lokakuu Nyt Triumph on kehittanyt uuden povea tukevan silikonisen kaarituen Tassa Triumph Lingerie Studion miksologin, Tulipin, resepti. Kokeile Rintaliivit ovat aiheuttaneet bloggaaja Minttu Virtaselle jannitysta Formula-varikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.