maanantai 24. toukokuuta 2010

Maissitortilla ohje

Jaa seos tasaisesti pieniin annosuunivuokiin. Halkaise juustoviipaleet kolmioiksi ja nosta jauhelihaseoksen paalle. Aseta reunalle muutama maissitortilla. OHJE: Sekoita kuivahiiva pieneen maaraan jauhoja. Ohje: Tomaattisalsa tai vastaava maissitortillan pohjalle + aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina. Onnistuneet maissitortillat 2. Tallenna. Onnistuneet maissitortillatlintujaahtyy. blogspot.fi. Maissisuklaatorttu (G) 2 tortilla ohje maissijauho. tortilla taytteet. 5. Elokuu Makoisten home made tortillojen ohjeen loysin Crumbles for niin ettei muut kelpaa kuin Santa Marian maissitortillat, niissa on paras maku :). 6. kesakuu Ohje oli muutenkin kerrassaan mainio. Meksikossakin tata syodaan usein nachojen tai totopos-lastujen (friteerattuja maissitortilla-lastuja. 2. Marraskuu Ohjeet ovat hieman muuttuneet omassa keittiossani oljyssa paistamalla ja talla kertaa kaytin pakkasesta loytyneita maissitortillojen jamia. Ainekset. 1 paketti Old El Paso™ Fajita Spice Mix 1 paketti Old El Paso™ 8 Soft Flour Tortillas (326 g) 1 burk Old El Paso™ Thick.n. Chunky Salsa. 18. Kesakuu 4 maissitortillaa Kaytitko ihan MAISSitortilloja vai jotain vehna-maissitortilloja? Ja nuo maissitortillat on aika kovia kun ne paistaa :(.

Pizza - www.mervinmagoisat.fi - Mista on kysymys

2. Lokakuu Toimisiko esim. maissitortilla pohjana? Vai kehittyisiko Tee vaikka quiche lorraine eli kinkkupiirakka ja ohjeen saat googlettamalla.Tai jokin. Meksikossa maissitortilla on ruokavalion perusta ja tarkea kalsiumin lahde, ja niita on tarjolla lahes aina ruokailun yhteydessa aamupalasta iltapalaan saakka.

Luonnonkiharat hiukset ja hiustyyli Kaksplus keskustelu

20. Helmikuu Minulla on ollut useammankin kerran aikas lyhyet(ei ihan poikatukka, mutta lahes) Ja on kylla erittain luonnonkiharat hiukset. Niita voi sitten. 31. Tammikuu Annan hiusten menna niin kuin ne menee. Joskus tosi kivasti ja joskus ei niin kivasti. :D Kiharat hiukset on osa mun persoonaa ja loppuen. 26. Helmikuu Luonnonkiharat hiukseni ovat luonnostaan hieman kuivat ja karheat, joten niiden hoidossa kaiken a ja o on ollut runsas kosteutus, mutta myos.

Voit muotoilla luonnonkiharat hiukset monella tapaa. Kiharat voi kesyttaa vetamalla hiukset muhkealle nutturalle. Toisaalta, auki kammatut luonnolliset kiharat. 16. Toukokuu millainen hiustyyli sulla on luonnonkiharien hiusten kaa? tai loytyyko jostain sivua jossa olis eri tyyleja luonnonkiharille.. 7. Maaliskuu Koetteko luonnonkiharat hiuksenne eduksi ulkonaossanne vai painvastoin? Itsellani on luonnonkiharat hiukset, jotka kihartuvat tosi. 6. Heinakuu Olen 23-vuotias opiskelija tytto ja minulla on luonnonkiharat. Hiusteni tarina alkaa (yllatys yllatys) syntymastani. Isani hiukset olivat todella. 10. Huhtikuu Kuten aikaisemminkin jo mainitsin, hiukseni ovat erittain karheat ja kuivat. Paasyy talle on siina, etta mulla on taysin luonnonkiharat hiukset. 28. Tammikuu Taydellisimmillaan luonnonkiharat hiukset ovat pehmeat ja silkkisen sileat, kauniisti pyoreille, kimmoisille kiharille taipuvat ja helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.