keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Vartalon mitat laskuri

NetAnttila - Ohjeet

Naisten mittoja. :). vastauksia: 28. Tama keskustelualue on tarkoitettu vain keho. netin kayttajille. Ole hyva ja kirjaudu sisaan. 19. Marraskuu Jutta Gustafsberg esittelee blogissaan (http://blogit.iltasanomat.fi/liv/2012/11/18/ ihannevartalo/) kuvat naisten 10 eri vartalotyypista. Kokotaulukon mitat ovat kiinteita vartalon mittoja senttimetreina. Mitat ovat suuntaa antavia normaalivartalon mittoja. Kokojen vastaavuudet ovat suuntaa antavia.

Halens.fi vaatteita voit ostaa verkkokaupasta. Valikoimissamme on naisten, mieste Varma toimitus Turvallinen maksu 14 paivan palautusoikeus. E Koko vartalon pituus, mitataan seinaa vasten esim. viivoitinta apuna kayttaen, mitta Mittataulukon mitat ovat kiinteita vartalon mittoja senttimetreina.

13. Kesakuu Jos sun vartalo on tiimalasi, niin kylla sa sen tietaisit. :D Mut joo, omat mitat on lantio 102 cm, vy 68 cm ja ry 98 cm. Peilista katsoo kylla aika. Rasvaprosenttilaskurin avulla selvitat helposti arvion siita, kuinka monta prosenttia kehosi painosta on rasvaa. Mika on milelipiteenne naista nykyisin niin harvinaisista tiimalasivartaloista? Puhtaimmillaanhan taman kaltainen vartalo siis tayttaa mitat, jossa rinn. Laske oheisella laskurilla rintaliivikokosi, laskuri nayttaa myos sinulle soveltuvia Mittaa ensin rintojen alta niin, etta mittanauha on mahdollisimman tiukasti. Painoindeksi voi olla kohonnut myos lihaksikkuuden takia. Valitse sukupuoli, ilmoita pituus ja ymparysmitat senttimetreina (cm) seka paino kilogrammoina (kg). Mittataulukot. Jotta vaatteemme sopivat sinulle hyvin, on tarkeaa, etta vertaat mittojasi mittataulukoihin. Ota mitat suoraan vartalolta - liikkumavaljyys on. 1. Joulukuu Fetus Measurement Growth Calculators Sikion mitat CRL = paaperamitta BPD = paan leveys HC = paan ymparysmitta AC = vartalon. 23. Toukokuu Mika vartalon malli sulla on (X, Y, O, I/H)? (Onko muuten I ja H sama asia, eli tasapaksu vai onko niilla jotain eroa - mita?) Ja mitka sun mitat on. 14. elokuu Tuonne voi laittaa pituus + paino ja sitten valita viela vartalomallin yms, ja tuo tuloksiksi muita mutta en loyda mitaan muunninta, milla muuttaa nuo pituusmitat senteiksi. En edes tiennyt, etta googlella on moinen laskuri. Ota mitat suoraan vartalosta. A: Rinnanymparys mitataan rinnan korkeimmalta kohdalta rintaliivit paalla. B: Rinnanalusmittaa tarvitset ostaessasi rintaliiveja. Mittaa vartalon ymparysmitta(cm) aivan rintojen alta. 2. Mittaa rinnanymparys rintojen korkeimmalta kohdalta. Ota mitat niin, etta paallasi on toppauksettomat liivit. 1. Joulukuu VASTASYNTYNEEN VAUVAN MITAT. Vartalon ymparysmitta 42 cm. Oi odotan innolla saanko nama mitat,. Laskuri 26.11.2006 alkaen.

Kokotaulukko - Muotia vaatteita netissa – tilaa vaatteet

26. Tammikuu (1995) artikkelista innostuneena mitata myos omia antropometrisia mittoja. Kun rakensin esitetylla kaavalla laskurin excel-taulukkoon, sain Urheilupsykologiaa 2.0 (U). Keskivartalon voimaharjoitteluliikkeita kokeneemmi. Mika on vartalosi mitta? Nyt voit kayda laskemassa oman Vyotaromitta / Omena-paaryna -indeksi Tupakkalaskuri. Mita tiedat alkoholin kaytostasi?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.