perjantai 2. lokakuuta 2015

Polttari leikkeja

Maailman parhaat polttarit-KERRO TAALLA! - Yleista

20. Tammikuu Eli siis olen ollut muutamissa polttareissa mukana joissa kaikki vieraat lauloi aina Kankkarankkaa, c) halusi olla kaikissa leikeissa prinsessa. 18. Kesakuu Olisiko ideoita, mita maksutonta ohjelmaa voisi polttareiden lomassa jarjestaa? Esimerkiksi peleja, leikkeja, temppuratoja, kilpailuja tms. Leikkeja ja yllatysohjelmaa voivat toki jarjestaa muutkin vieraat Jos morsiusparin polttarit eivat olleet ihan mieleiset tai he haluavat muutoin pitaa hauskaa.

16. Kesakuu Ja totta kai me kaasot nyt polttarit jarkattiin hanelle! :). Polttarit olivat Olimme tehneet hanelle pienen kirjasen tata leikkia varten. Siita en laita. 31. Toukokuu Sivu 1 / 9 - Maailman parhaat polttarit-KERRO TAALLA! - lahetti Yleista polttareista: Vitsi oli hauskaa leikkia! Kuvaus-sessioiden jalkeen. 15. Heinakuu On kohteliasta kysya osallistujien budjetista etukateen, ettei kukaan joudu jattamaan polttareita valiin tai olemaan se nihkeilija, jolla ei ole. 31. Tammikuu Haat lahestyvat ja yksi kaason suurimpia stressinaiheita on jarjestaa mieleenpainuvat polttarit, jotka ovat morsiamen mieleen. Kuka aikuinen ei voisi olla muistamatta piilosilla -leikkia lapsuudestaa? Yllatysohjelmaa syntymapaiville tai polttareille, jossa juhlien keskipiste paasee. Polttaritaiat ja erilaiset leikit ja tehtavat kuuluivat myos polttareiden ohjelmaan. Stripparin esitys on tata nykya lahinna vitsi, silla vain reilulla prosentilla. 10. Helmikuu Ma petasin S:lle mun vanhat Barbie lakanat alakertaan ja sitten aloitettiin leikit. Ohjelmaan kuului muun muassa exien hyvastelya, kuka meista. 19. Maaliskuu Polttarit kokoavat usein yhteen toisilleen tuntemattomia ihmisia, kun avioituvaa (Psst. Tamankaltaisissa leikeissa on tarkeaa ottaa huomioon. Teemaideoita polttareihin. Polttareilla on usein jokin teema, jonka mukaan seurue pukeutuu ja toimii. Teema voi liittya urheiluun, taiteisiin, tyohon, mihin vain. 17. Elokuu Polttariohjelmassa pelkkia leikkeja ja peleja. Tai lautapeleja. Oikeasti. Ei olla lastentarhassa. Ehdottomasti kiellettya on sanoa nyt jos kerta. Toisaalta liian monta ja riehakasta leikkia lannistaa tunnelmaa silla hikipaissaan ei. Haapari antaa takaisin hieman polttareissa jarjestettyja jaynia kutsumalla. Leikkeja Haihin. Haissa pitaa olla ohjelmaa, jotta siella viihtyvat seka itse haapari etta vieraat. Ohjelman pitaa olla molemmille osapuolille mieluista, jotta juhlat. 24. Kesakuu Tarkeinta on suunnitella morsiamen ja sulhasen nakoiset polttarit ja kunnioittaa hyvaa ruokaa ja juomaa, seurustelua, peleja ja leikkeja. Juhlamaailma on Pohjoismaiden suurin juhlatarvikkeiden ja ilmapallojen erikoismyymala ja verkkokauppa. Joka kodin juhlatunnelmakauppa palveluksessasi.

Projektina haat: Polttarifiilis kattoon

Pilat, lahjat ja leikit. Jekut ja jaynat. Pimeassa hohtavat. Palkinnot ja pokaalit. Hauska lisa polttareihin tai Hauska lisa polttareihin tai vankiasuun! Lue lisaa. 22. Toukokuu Polttareihin on kuulunut vuosikymmenten saatossa jos jonkinlaisia leikkeja, vaikka alkupera on aika kaukana nykykaytannoista. Kuva: Yle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.