keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Gigantti puhelimen kuoret

Suojakotelot / Apple iPhone Laukut ja kotelot |

Nayttavat suojakotelot ja suojakuoret tekevat Nokia Lumia 635 puhelimesta nayttavan nakoisen suojaten sita samalla naarmuilta seka kolhuilta. Tasta loydat flip. Tietyt kuoret kayvat tiettyihin malleihin, joten varmista ennen ostamista, etta se sopii Puhelimen mukana tulevat standardikuulokkeet eivat ole yleensa kovin. Puhelintarvikkeet. Takaisin Olet tassa: Puhelintarvikkeet. Huawei Tarvikkeet. Huawei Honor 6 Tarvikkeet. Huawei Honor 6 Kuoret. Huawei Honor 6 Kuoret.

12. Huhtikuu Samsungin Xcover-puhelimet on tehty erityisen kestaviksi. Jos niiden naytto rikkoutuu, se merkitsee koko laitteen uusimista. Puhelimen kuoret. Applen suunnittelemat kuoret on valmistettu ensiluokkaisesta nahasta ja tuntuvat ylellisilta. Koska ne on raataloity iPhone 6:lle, kuori istuu taydellisesti ja puhelin. Aidot Muumi-kuoret ja puhelin-pussukat. By Gigantti · Updated over a year ago. Tykkaatko? Pitaisiko Gigantin valikoimasta loytya myos Muumi-tuotteita eri. Aiempina vuosina operaattoreille on tullut pieni era kuoria, mutta en muista Kysyin Gigantista puhelinta varatessa etta tuleeko suojiakin perjantaina niin ei. IPhone 5 / 5S Kuoret - Lux-Case:lla on ilo esitella Suomen suurin iPhone 5S / 5 mittoja, mutta tarjoavat kuitenkin erinomaisen suojan puhelimen rungolle. Katso taman sivun laskurilla, kuinka paljon saat hyvitysta vanhasta puhelimestasi tai tabletistasi. 2. Tule lahimpaan Giganttiin vanha puhelin tai tabletti mukanasi. 6. Syyskuu Ja puhelin oli siis Samsung Galaxy S2 plus, jos joku ei sita tajunnut viela. siihen kay s2 kuoret, kalvoja ainakin saa gigantista, mutta kuorien. 25. Helmikuu Loyda Sony Xperia Z2, puhelimen suojakotelo/suojus parhaaseen hintaan ja Suojakuori 0.3mm Sony Xperia Z2Suojakotelo Sony Xperia. 26. Syyskuu Ainoa asia mika jai harmittamaan etta puhelin on pirun liukas, pitanee. Vaikka applen oma nahkakuori onkin sika kallis niin on se todella hyva joten jos tarkoitus. Ma ostin Gigantista tollasen geelin tohon nayton suojaksi. 17. Syyskuu Testissa uskomattoman halpa huippupuhelin OnePlus One Puhelimen valkoinen takakuori on myos kerannyt parin kuukauden aikana. Mahtava suojakuori Samsung Galaxy S3:lle. Suojaa niin puhelimen takaosaa, sivuja kuten itse nayttoa. Monta eri varia. Avaa palautelomake. Prisma-myymaloiden puhelinnumerot. Aukioloaikoina voit myos soittaa Prisman asiakaspalveluun. 010 76 58400. ma–pe 8–20, la 9–18. 5 Arvostelua Gigantti Asiaks sanoo: »trusted« »Asiakas aina vaarassa« siita halkesi kuori kameran kohdalta ja siita johtuen puhelin irvistaa ikavasti. Pieni puhelin, suuria kuvia. Sonyn pienisuuren puhelimen uusi tuleminen. Entista parempi kamera, entista parempi puhelin. Tutustu ennakkotilaajan etuihin.

Sony Xperia Z2, puhelimen suojakotelo/suojus hinta alk. 3,37

9. Syyskuu Ostat Markantalosta tuon puhelimen 175 eurolla, vaikka Gigantista pelkan suojakuoren parillakympilla. Sinulla on alle kahdella sadalla puhelin. Kuvalahjat: Tilaa puhelimen suojakuori omista kuvistasi ifolorin verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.