keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pakastin lampotila

Energianeuvoja vastaa - Helen

30. Elokuu Jaakaapin suositeltava keskilampotila on +5 ja pakastimen –18 astetta. Jos haluat mitata jaakaapin lampotilan, tee se nesteen avulla eli sijoita. Leissa on ominaisuuksia, joilla seka lampo- tila etta sahkonkulutus pysyvat hallinnassa: Eco-asetus saataa jaakaapin ja pakastimen lampotilat automaattisesti. FIN. 2. KAAPPIPAKASTIMEN KAYTTOOHJE. Vihjeita ja vinkkeja. Hyva asiakas. Pakastimeen kuuluu korkean lampotilan halytintoiminto. Kun pakastimen.

Kastimen paalle. Asennus. SIJOITUSPAIKKA. Sijoita pakastin kuivaan tilaan, jossa lampotila on yli +5 °C ja alle +25°C. Ala sijoita pakastinta lampopatterin, lie -. Uudessa Samsung No Frost jaa- pakastinkaapissamme pakastimen lampotila vahtelee -10 -25 asteen valilla. Laitoimme lattialle digitaalimittarin ja siella taas on. Jos kerran nofrost pakastin ei ole yhtaan mitaan muuta kuin frost-with-vitutus pakastin. Sita ennen kaappiin tuli vika jo takuuaikana, todennakoisesti lampotilaa. Laitteen arvokilpeen on merkitty lampotila- luokka johon laite on suunniteltu. Arvokilpi on pakastimen oikeanpuoleisessa sisa- seinassa. Sijoita laite kuivaan. Fast Freeze -toiminto saataa pakastimen lampotilan niin alhaiseksi, etta ruoka pakastuu nopeasti. Myohemmin lampotila palautuu automaattisesti normaalille. Muuttaessasi pakastimen lampotilaa, saat valittomasti palautetta elektronisen digitaalisen kayttopaneelin avulla, jolloin tarkkojen saatojen tekeminen on. Pakastin on kodinkone, jossa sailytetaan ruokaa pakastettuna, enintaan –18 celsiusasteen lampotilassa. Kuten jaakaappi, pakastinkin toimii lampopumpun. A++ energialuokan tehokas pakastin 6TH SENSE -sensoreilla, No Frost - tekniikalla pikapakastustoiminnolla. Pakastusteho 32kg/24h. Elektroninen. Sinun ei tarvitse huolehtia pakastimesi lammonnoususta. Taman pakastimen halytin ilmoittaa valolla ja aanimerkilla jos lampotila jostain syysta nousee. Elektronisesti ohjatun jaakaapin tai pakastimen NTC-vastus lampotila-anturi. Alkuperainen varaosa moneen AEG Electrolux Santo Arctis, Husqvarna QT. Punainen varoitusvalo palaa, kunnes pakastimen lampotila on riittavan alhainen. Tama vie 1–3 tuntia riippuen valitusta lampotilasta. Laita ruoat pakastimeen. Piirroksiin. Pakastimesi on NO FROST, jos ohjauspaneelissa Ilman taytyy paasta kiertamaan pakastimen. Pakastimen sisalla vallitseva lampotila ei ole. Kun pakastin on auki, sen sisalla olevan ilman keskimaarainen lampotila jonkin verran nousee. Kun pakastin suljetaan (pakasteeseen jaa ilma, jonka tilavuus. Ovea avattaessa pakastimeen virranneen huoneilman lampotila laskee oven sulkemisen jalkeen, mista johtuen pakastimeen syntyy alipaine. Kun ovi uudelleen.

Vapaasti sijoitettava pakastin - tilavuus 260 litraa WVE26562

Kun kaytat pullon viilentamiseen kotipakastinta, ota huomioon, etta pakastimen lampotila saattaa olla –18 –30 astetta riippuen saadosta ja jaan maarasta. Onko tassa Boschin pakastin mallissa kylmaputket nakyvilla siella kylmatilassa vai onko Ei taida olla ihan tarkkaa puuhaa tuo pakastimen lampotilan saately?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.