maanantai 9. maaliskuuta 2015

Vaate kokotaulukko

Kokotaulukot - Stockmann.com

Yhtenaiset kokomerkinnat auttavat lisaksi kuluttajia loytamaan helpommin oikean kokoiset vaatteet vahittaismyymaloissa. Naisten vaatetuksen mittataulukko. 19. Maaliskuu Loysin netista vahan sekavaa infoa, eli koitetaanpa saada taalta asiantuntevaa varmistusta asialle :) Eli siis miten brittien vaatekoot menee. Kokotaulukko 1: CM IKA KK 50 newborn 56 0-2 kk 62 2-4 kk 68 4-6 kk 74 6-9 kk 80 9-12 kk 86 1-1,5 vuotta 92 2 98 3 104 4 110 5 116 6 122 7 128 8 134 9.

Vaatteiden koot. Mekkojen ja takkien pituudet mitataan olkapaista. Hameiden pituudet hameen kauluksen alareunasta. Housujen pituudet mitataan saaren. Kokotaulukko. Alla olevat mittausohjeet ja kokotaulukot auttavat selvittamaan omaasi vastaavan suuntaa antavan koon. Vaatteita tilattaessa on hyva huomioida. Muunna Vaatteet: puku. 14. UK naiset. 16. Japani naiset. 17. Vaatteet miehet. EU miehet. 54. US UK miehet. 46. Japani miehet. LL. Kirjekoko. Kirjekoko. L. Vaatteiden kokotaulukot. Kauppamme vaatteet on tehty sopiviksi taulukossa nakyviin keskivertosuomalaisen vartalomittoihin. Nain otat vartalomitat oikein:. HALUAT TAYDELLISESTI ISTUVAN VAATTEEN, VALITSE. SE KOKOTAULUKKO, JOKA VASTAA VALITSEMAASI. VAATEMALLISTOA. HUOM. KAIKKI. Kokotaulukko. Vaatetaulukon mitat ovat suuntaa antavia. Jokainen lapsi kasvaa ja kehittyy omaan tahtiinsa, mutta apu oikeaa kokoa valitessa voi joskus olla. 1. Toukokuu Vaatteita shoppaillessa koot aiheuttavat usein paanvaivaa, kun Yhdysvalloissa on kaytossa eri kokomerkinnat kuin taalla Suomessa. Laadukkaat vaatteet Kekaleen verkkokaupasta. Koot ja mittatiedot voivat vaihdella valmistajasta, merkista ja mallista riippuen. 1. Housujen vyotaronymparys. Rautaportti.fi: Miesten vaatteiden kokotaulukko - Miekat Tikarit ja veitset Varsi- ja pitkajouset Muut aseet Kyparat, haarniskat ja kilvet Vaatteet ja asut Varusteet. Monissa mallistoissa XL:aa suuremmat koot ilmoitetaan useiden Kokokoodin vastaavuus vaatteen todelliseen kokoon vaihtelee. Alla olevaa taulukkoa voit kayttaa apuna vaatteiden ostamisessa. Huomaa kuitenkin, etta kokotaulukon pohjana on vauvojen keskimaarainen pituus, ja vauvat. Huomioithan, etta lastenvaatteiden koot suhteutettuna ikaan ovat viitteellisia. Useimmiten sopivin koko on lapsen normaalikaytossa olevia vaatteita yhta. Englantilaisessa mittataulukossa koot eivat mene pituuden mukaan kuten meilla, on meidan vaatteista ottamiemme mittojen mukaan maaritelty senttikoko. Olet taalla. Etusivu › Vilan vaatteiden kokotaulukko. Vilan vaatteiden kokotaulukko. Clamos Verkkokauppa, Fredrikinkatu 34 b 26, 00100 Helsinki, 09 - 674 886.

Kokotaulukko Miesten housut ja farkut - Osta netista

Duunituote on laadukkaiden tyovaatteiden ja tyo- ja turvajalkineiden erikoismyymala. Kattavasta valikoimasta loydat tuotteet niin tyohon kuin vapaa- aikaankin. Kokotaulukko on suuntaa antava. Mikali oikean koon valitseminen tuntuu vaikealta, ota rohkeasti yhteytta: turku (@) mrbig.fi tai puh. 0757560030. Autamme teita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.