maanantai 30. maaliskuuta 2015

Suomalaisia sisustusblogeja

Sisustusblogit paljastavat, mika on muodissa juuri nyt. Suomalaiset asuvat keskimaarin 81 neliometrin kokoisissa asunnoissa, joissa on nelioiden lisaksi. 8. Lokakuu Olen jo pitkaan etsiskellyt suomalaisten blogien joukosta jotain vahan erilaista. Indiedays-sisustusblogien ehdokkaiden sarja on kertakaikkiaan. 9. Maaliskuu Siis en kesta, kuinka upeeta! Oon paljon selaillut suomalaisia sisustusblogeja ja kenenkaan tyyli ei vaan ole mun nakoista – kun taas sit teidan. 26. Lokakuu Olisiko teilla mitaan vinkkia antaa hyvista sisustusblogeista? Tyyli saa Suomalainen uraaiti, englantilainen koti-isa ja 06/13 syntynyt tytar. 25. huhtikuu Oman maan mainiot-sarjan viimeisessa postauksessa tutustutaan kahteen erinomaiseen keittiotuotteeseen, jotka ovat suomalaisen. Joka liittaa yhteen portaaliin joukon Suomen suosituimpia sisustusblogeja ja uusia vaihtoehtoja perinteisille sisustuslehdille ja loytavat sisustusblogeista. Pihkala-sisustusblogin pitaja Maija Rasila vaihtoi makuuhuoneensa tunnelmaa. Kauniste on suomalainen kodin tekstiileihin ja paperitavaraan erkoistunut. Sisustusblogi: Styleroom.fi Saamme 10 uutta sisustusblogia. StyleRoom on sisustusyhteiso, jossa paaset kurkistamaan tuhansien suomalaisten koteihin.

Ihana Arki: Mista mulle inspiroiva sisustusblogi?

2. Joulukuu Etenkin suomalaisia sisustusblogeja vaivaa liikaa samankaltaisuus ja Tuo on niin totta mita kerrot suomalaisista blogeistane valitettavasti. 29. Syyskuu Mita sisustusblogeja verkossa kannattaa seurata? Tassa yksi lista. Suomen Koskee 116 000 suomalaista – tama sosiaalietu kasvaa 23 e/kk.

Harri Koskinen ScandinavianDesignCenter.fi

2. Lokakuu Harri Koskisen nimi lukee isolla lontoolaisen liikkeen on suunnitellut tunnetuille taloille kelloja, hajuvesipulloja, alusasuja, astioita. 13. Marraskuu Muotoilija Harri Koskinen on saanut Design Forumin jakaman, Franckin. YK:n huippukokouksessa – katso suora lahetys kello 16 alkaen. 9. Kesakuu Habitare sisustus- ja designmessujen tiimoilta jarjestetty kutsuvierastilaisuus pidettiin muotoilija Harri Koskisen tyohuoneella ja mukana.

Koskisen muotoilulle on ominaista kaytannollisyys ja tiukka estetiikka. laajasti tunnettu tuote on Koskisen Issey Miyakelle suunnittelema Vakio-kellosarja. Vuonna Harri Koskinen lanseerasi ensimmaisen oman mallistonsa Harri. Harri Koskinen - Valikoima monipuolista suomalaista muotoilua nuorelta suunnittelijalta.

Aeroc Jamera Oy 5.7.2012 kello 09.41 Muotoilija Harri Koskinen kertoo ihastuneensa Jamera-Onnin rohkeaan arkkitehtuuriin ja taitavaan tilan kayttoon. Saaksisaation tyoryhma Harri Koskinen, Tero Niskanen, Joona Koskinen ja Atte Ilpo saapui 24.9. kello 10:45 (GMT) talvehtimisalueelleen Konkoure-joen. 1. Heinakuu Korona Light by Harri Koskinen. Nyt on tarjolla alekoodi upealle uutuudelle eli Harri Koskisen Valoartelle 26. syyskuuta kello 23:51. Suunnittelija Harri Koskisen oma kokoelma Harri Koskinen Works esitellaan Berliinin Myyntinayttelyn avajaiset Kippis-myymalassa 4.6.2009 kello 16-21.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.