tiistai 24. maaliskuuta 2015

Jarjestelmakamera testi

Jarjestelmakamerat - Kamerat - Gigantti

30. Marraskuu Testin varjolla pudottelen kameraa kasistani viela muuallakin. Lappa lentaa joka kerta ja pieni pomppusalama nousee esiin, mutta kamera. 2. Marraskuu Jos kamera on liian iso ja painava, se jaa helposti kotiin hyllylle polyttymaan. Pieni kamera sen sijaan on helppo ottaa mukaan aina ulos. Kategoria: Artikkelit, Kamerat Testit, Ostajan oppaat Avainsanat: kamerat, opas. 21. Maaliskuu Ota enemman irti alykkaasta kamerastasi - Digitaalikamera, kamera, jarjestelmakamera, Smart Camera, jarjestelmakamera testi, digikamera.

27. Kesakuu Edessa on useamman paivan reissu rinkka selassa, mutta mitenkas kamera? Korpireitin varrella ei ole pistorasioita! Jos viitsii pakata matkaan. Digitaalinen jarjestelmakamera SLR-kamera aloittelijoille ja edistyneemmille kuvaajille. Valokuvaus katevasti. Valikoimissa mm. Canon, Nikon, Samsung, Sony. 30. Kesakuu Monen matkakuvaajan toivelistalla on varmasti pienikokoinen kamera, jolla saa laadukkaita valokuvia ja videoita. Tekniikan Maailman testissa. 4. Huhtikuu Taman jalkeen etsimme luotettavaa tutkimus ja mittaustuloksia. Taulukoiden jarjestelmakamerat esiintyvat yleisimmin testeissa, arvosteluissa. SAMSUNG Smart Camera on uusi digikamera. Wi-FI-yhteydella varustettu kompaktikamera, jota voidaan kutsua alykameraksi. Se on sijoittunut korkealle. Peiliton jarjestelmakamera Archive Potretti Paivan kuva Sony Sulantoblog Suomi Testi Tiikerit urheilu urheilukuvaus Valepa valokuvaus Video Volleyball. Tekniikan Maailman (12/2011) testivoittaja! Nikon D3100 kerasi Jarjestelmakamerat 500-600 euroa -kategorian parhaat pisteet yleisarvosanalla 8,5, seka. Mika olisi talla hetkella markinoiden paras peiliton kamera?Onko saasuojattuja runkoja?. 1.10.2013 06:05 Sonyn DSC-QX10 -kamerassa on 10-kertainen zoom, ja sita pitaa kayttaa alypuhelimella. Kameran ja alypuhelimen liitto avaa uusia. EISA-Palkittu “Paras Kamera Euroopassa-2014” TIPA-Palkittu “Best Digital SLR Advanced” digikuva-lehden (13/2013) testivoittaja! KOLMEN. 27. kesakuu Vertailun halvin kamera tulee Panasonicilta. Taskuun menevaan pakettiin on saatu tungettua eniten megapikseleita (14mp) tassa. 1. Joulukuu Kamera haakuvaajille Netista loytyvissa testeissa Metabonesin avulla paastaan parhaimmillaan parempiin lopputuloksiin, kuin todellisella. Minkalainen kamera sopii aloittelevalle digikuvaajalle. Sama koskee yleensa myos muita jarjestelmakameran lisalaitteita, kuten lue testeja ja seuraa alaa. 6. Tammikuu Samsung NX100 on peiliton jarjestelmakamera APS-C kokoisella CMOS- kennolla. Kameran mukana myytavassa objektiivissa on iFunction.

Paras peiliton jarjestelmakamera - Suomi24 Keskustelut

1. Marraskuu Kaikissa testia varten otetuissa kuvissa on kaytetty puhelimen One (M8), jonka neljan megapikselin Ultrapixel-kamera tuotti selvasti samean. 5. Huhtikuu MB-lehti oli testannut 11 pienta, peilitonta jarjestelmakameraa. Itselle nama kamerat olivat ennen testin lukemista uusi tuttavuus, mutta testi sai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.