maanantai 9. maaliskuuta 2015

Sykevyo polar

9. Syyskuu Polar on tuonut kaksi uutta varia suosittuun Polar Loop - aktiivisuusrannekkeeseen: sinisen (Misty Blue) ja lilan (Blackcurrant). Loop- ranneke. Polar H7 -sykesensorilla saat syketiedot reaaliajassa (BT Smart, 5kHz). Yhteensopiva mm. Polar Loopin, useiden iPhone ja Android-laitteiden kanssa. 8. Kesakuu Polar F11 kello + sykevyo. Ikaa on jo mittarissa mutta aika vahan kaytetty. Kay ja kukkuu just niinku pitaakin ja paristot vaihdettu seka kelloon. 7. Maaliskuu Hommasin polar aktiivisuusrannekkeen seuraksi sykevyon tanaan. Mulla on kaytossAla Android puhelin joka siis toimii ton polarin kanssa. 17. joulukuu Hei, onko antaa vinkkia ostaako polarin H7-sykevyon vai sports Mietin vaan etta toimisko tuo polarin vyo muillakin appseilla kun tuo ST toimii. Palaa kauppaan. Katso kaikki Prisma-verkkopalvelun Polar-tuotteet Katso kaikki Seuraa tuotetta. Polar H6-sykesensori. Polar - Polar H6-sykesensori. Polar Loop 2 valkoinen aktiivisuusranneke Polar M400 HR pinkki GPS- sykemittari. ystaviesi kanssa. Vari: Valkoinen. Paketissa mukan myos sykevyo. 3. Kesakuu Mulla on nyt muutaman kuukauden ollut kaytossa Polar Beat -sykevyo (H7) ja iPhone sovellus (app). Ajattelin jakaa kokemuksiani niista.

Kodin1 - POLAR Polar H7 -sykevyo sininen sykemittarit ja

Polar T31-sykevyo, koodattu sykemittari gecodeerd, musta - Bikester - Osta hyvaan hintaan 100 paivan palautusoikeudella ja ilmaisilla palautuksilla. 18. Syyskuu Polarin halvin malli FT 1 ei nayta kaloreita. Siksi testissa on Polar FT4. Siina on kokonaan tekstiilinen sykevyo. Muissa testimittareissa vyo on.

PS3 ei nay Philipsin TV:ssa (HDMI) MuroBBS

1. Huhtikuu Moi, Eli tarvitsisin vahan apua, etta miten PS3, TV ja 5.1-jarjestelma pitaa liittaa, etta saa kuulumaan kaikista kaiuttimista oikein. Niin. 8. Lokakuu Tuotetiedoissa lukee Liitannat: VGA, DVI-D (HDCP) eli kytke pelikonsoli HDMI2DVI adapterilla. PS3 hidef bluray soittimena vaatii hdcp. Televisio on Samsungin, jossa liittimina loytyy yksi HDMI, yksi VGA, R/L audio out , component out, PC audio in, digital audio out ja kuulokkeille 3,5mm liitanta.

TV scartit x2, hdmix2 ja komponentti-liitannat digiboxi scartit x2, hdmi, video/rca, s -video ja komponentti-liitannat ps3 hdmi, scart tai video/rca. 19. Lokakuu TV taisi olla paalla kun irrotin aluks tuon HDMI piuhan mutta PS3 ei hajonnut se liitin jossa PS3 oli kiinni mutta ei ne muut hdmi-liitannat voi. 9. Heinakuu Eli siis tarkoituksena liittaa PS3 Slim 320gb nayttooni joka on Acer v233h, naytossa dvi-d seka vga liitannat. (Tarkemmat tiedot: ) Eli mika on. 6. Huhtikuu Playstation 3 konsoli testissa. Lue tekniikanihmelapsen arvostelu PS3:sta ja sen ominaisuuksista seka liitannoista. Yhteensopiva: , PlayStation 3, PS3 slim, PS3 superslim, PlayStation 2, PS2. Ominaisuudet: , Taipuisa metallinen varsimikrofoni., Liitetaan USB-liitantaan. 27. Helmikuu eDomen iskujoukko tutustui PlayStation 3 –konsoliin eri kanteilta ja taltioi. PS3: n liitannat ja avoimuus erilaisten medialaitteiden suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.