maanantai 9. maaliskuuta 2015

Remu valikausihaalari

Remu valikausihaalari, tori - Ilmoitusopas.fi

14. Syyskuu Ensimmaisen lapsen ensimmainen talvihaalari tarttis hankkia, ja alkoi vahan kaupassa ahdistaa niiden hinnat. Remu on hiukan edullisempi. 5. Heinakuu Travalle remu valikausihaalari 92cm. Todella hyvassa kunnossa. Kuvasin myos peppusauman ja polvet. Polvissa ei jalkia, pepun saumassa. Siis onko reilu mitoitus vai pieni? kyseessa siis ihan perus remu-haalarit (ei saman kokoinen kuin Jonathanin 104cm valikausihaalari, joka on tytolle ihan reilu.

31. Elokuu Remu valikausihaalari, koko 110 cm, toisessa polvessa kuluma/pieni reikaT:re/ Annala. Remu valikausihaalari alkaen EUR 10. Meilla on 113 ilmoitusta tori / remu valikausihaalari sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa. REIMA Reima Kiddo pito lasten haalari 88,66 norm. LASSIE Lassie lasten haalari 48,34 norm. REIMA Reima Syenite Kiddo L haalari pinkki 80,59 norm. 5. Maaliskuu Remun valikausihaalari on ollu meilla pari vuotta kaytossa eika oo menny paljon miksikaan. Mut kylla siinakin sit lampimilla hikoo eli sillon on. Tuotenumero: 1744. Remun isompien suklaanruskea valikausihaalari, jonka rinnuksessa tahtikuvioit. Haalari on veden- ja tuulenpitava. Housuosan saumat. Vahankaytetty Remu Travalle harmaa-oranssi valikausihaalari, koko 74. Ei kaytonjalkia, ehjat jalkarenksut ja vetoketju edessa. Koko 74 Remu 2,40 €. TRAVALLE - REMU TAKKI HYRRA. 76,90 € TRAVALLE - REMU PIENTEN HAALARI. 77,90 € TRAVALLE - REMU TALVIULKOILUHOUSUT D -MITOITUS. 2. Huhtikuu Remu vastaa musta kokoaan aika hyvin. Meidan tytolla oli syksylla Remun 74cm haalari, kun ikaa oli 9-11kk. Kovin kauaa ei olisi enaa mennyt. 1. Syyskuu meilla on 7kk tytolla Remun valikausihaalari. Tytolla pituutta n. 73cm niin ostettiin 74cm puku ja siihen jai viela kasvunvaraa! Noi suomalaiset. 11. Helmikuu Talle talvelle ostettiin pojille Travelle Remun haalarit Prisman alesta viime En halua syksylla olla siina tilanteessa, etta haalari jaa pieneksi. 13. kesakuu Kuopukselle ostin Travellen Remu valikausihaalarin Lasten Juulia ja Joonatan webbikaupasta. Meilla on jonkin verran ollut Remua ja laatu on. Reimatec valikausihaalari Albite - Valikausihaalarit, takit ja housut - 520144 - 1. - 50% Reippaasti kuvioitu haalari on veden- ja tuulenpitava. Tuote tilapaisesti. 6. Syyskuu Valikausihaalari on kokoa 86cm mutta todella reilu!. Maa on saanu jostain paahani et meille on saatava Super-remu, maa oon iha tykastyny. Lasten vaatteet ja kengat. Remu valikausihaalari 92 cm. Oikein hyvakuntoinen haalari kuiville keleille. Hinta 5 €. Kaupunginosa: Julkula. Nayta yhteystiedot.

Valikausihaalarit -sivu 3 - Pukeutuminen - Vauva.infon foorumi

3. Lokakuu Meilla on ollut kaytossa haalari ainakin viidelta eri merkilta (Jonathan, Remu, Reima, Lassie, Ticket to heaven) ja useita eri malleja, joten. REMU-Valikausihaalari - Kouvola, Pilkanmaa - Kymenlaakso. Ulkovaatteet, koko: 74/80 (6-12 kuukautta), poikien Vahan kaytetty Remun valikausihaalari 10 eur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.