torstai 24. heinäkuuta 2014

Vessan hana

Kylpyhuonehanat - Ikea

Hanat ja venttiilit, kuten muutkin LVI-laitteet, muodostuvat useista jatkuvan rasituksen alaisista osista jokainen hana voidaan erikseen kytkea pois verkostosta. 29. Marraskuu Kuten kirjoittelin viime postauksessa, kavimme mieheni kanssa katsomassa hanoja, suihkuja ja vessoja. Nyt aletaan olla jo toipuneita siita. IKEA:sta ostettu vessan hana. Kayttamaton, paketissa. ovh 29€. nyt 18 €.

18. Huhtikuu Wc:n lavuaarin hana kai senverran jaatynyt etta vuotaa hanan juuresta Kun minulta hajosi vessan vipuhana (Dethleff vm 2003) se oli kiinni. Hyvannakoisia ja nerokkaita hanoja. Tyylikas hana viimeistelee kylpyhuoneen – ja lisaksi auttaa sinua saastamaan vetta. Kaikissa kylpyhuonehanoissamme on. Enaa ei riita, etta hana toimii moitteettomasti, saastaa vetta ja on helppo puhdistaa. Hanan on oltava. Aivastava vessa levittaa bakteerit usean metrin paahan. Hobbyn vessan hana rikkiei kaynnista pumppua 27.7.2012 klo 01:36:22. KETONEN MILAJA. Oletteko onnistuneet korjaamaan sen mikrokytkimen? Luulisin. 17. Kesakuu Myydaan tarpeettomana, uusi vessan hana ja suihku. Rautakaupasta ostettu. Lisavarusteet mukana. IHTE-1100 Kaper s2008. Luento 6: Kaytettavyyden hyotyja. Kaytettavyyden arviointimenetelmia. Ja sitten se IHTE:n vessan hana… Viisivuotiaan ”kayttajan”. Asunto-osakeyhtiolaissa perusjarjestelmia koskevan paasaannon mukaisesti hanat, koko wc-laite seka altaiden poisto- tai viemariputket kuuluvat yhtion. 17. Marraskuu Jos hana vuotaa voit kutsua paikalle putkimiehen, joka tulee sitten kun sattuu Asia kannattaa korjata, silla hitaasti tiputtava hana valuttaa vetta 20 l/vrk,. vesijohtoputken sulattaminen (1). vesirokko (1). vessan siivous (1). 13. Tammikuu Mista johtuu viheltava tai siihen tapaan uliseva hana/termostaatti? Kun kaannan vessan hanaa lampimammalle laskiessani vetta alkaa. 17. Toukokuu Mita ominaisuuksia pitaisi olla lapsiperheen vessan hanassa muuta kuin se etta sielta tulee vetta? enta millainen olisi hyva hana keittioon?. 18. joulukuu vetta niin vessan kuin keittionkin hanasta. Itsekin annan ylakerrassa janoiselle vetta wc:n hanasta, turhaa kai se on lahtea alakertaan sita vetta. Hae jalleenmyyjat. Yhteydenotto. Finland (Suomi). Kuluttajat. Ammattilaiset. Home Icon. Tuotteet. Innovaatio. Inspiraatio ja suunnittelu. Tuotetuki. Tietoja. 22. Lokakuu Aiemmin myos wc:n hana piti aanta silloin kuin hanan vaansi Kun paastan hanasta vetta tai vedan vessan, niin putket ramisevat aika. 26. Joulukuu Eli otsikon mukainen ongelma. Ongelma ilmenee lahinna kun hana ollut kayttamatta jonkin aikaa. Vika poistuu kun hana avataan varovasti ja.

Kylla aiti tietaa: Vuotava hana ja putkiongelmia - korjaus

Moderni hana pesutiloihin ja keittioon. Kaannettavissa 360°. Suora liitanta letkuun 10/12mm. Sopii suihkuihimme esim. Julia 61097. Max. 6bar. Korkeus 105mm. 11. Syyskuu Yksi ehka kummallisimmista asioista kulttuurissamme ja yhteiskunnassamme on mielestani vessan huuhtelu juomavedella. Ei kai se olisi niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.