perjantai 25. heinäkuuta 2014

Pelitietokoneet

7. Toukokuu Pelilapparit ja niiden osat ja ominaisuudet. Pelitietokoneet Pelitietokoneet luokitellaan teholtaan tehokkaimmiksi koneiksi, silla pelaamiseen. Myydaan pelitietokone alkaen EUR 525. Meilla on 96 ilmoitusta elektroniikka / myydaan pelitietokone sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 5 muuta. 19. Elokuu Jimm.s PC-Store ilmoittaa tuovansa myyntiin Intelin uunituoreeseen Skylake- prosessoriarkkitehtuuriin perustuvia pelitietokoneita. 7. Toukokuu Tasta itse kasailtu 2kk kaytetty pelikone hyvaan hintaan peruspelailuun. Ajan puutteen ja myos pelikiinnostuksen lopahduksen vuoksi lahtee. 17. maaliskuu CDON alennuskoodilla nyt 10% alennus pelitietokoneista. Muista syottaa koodi tilauksen yhteydessa. Etu voimassa 1.huhtikuuta asti.

28. Toukokuu Jimm.s Balor V2 -pelitietokone. Jimm.s PC-Storen kokoama Gamereactorin toimituksen uusi referenssikone Jimm.s Balor V2 on PC-maailman. Ainakin itse suosittelisin Asus M51AD tietokonetta, silla se on hintalaatusuhteessa todella hyva. Videoiden renderoiminen on todella vaivatonta ja nopeaa

Myydaan pelitietokone, elektroniikka - Ilmoitusopas.fi

Asus ROG G20AJ on taysin uudenlainen kompakti pelitietokone, joka on pienesta koostaan huolimatta varustettu erinomaisella suorituskyvylla. Pelitietokone Heat Gaming 760 - HEAT GAMING Clas Ohlson 3,4 GHz:n Intel Core i5-4670K -suoritin. 16 Gt:n.

NetAnttila - HD5220 tallentava hybridi HD-digiboxi HD

Digiboksit antenniverkkoon Kodin1. Digiboksit antenniverkkoon. [Digiboksit 21008 - Row 1]. Tuotteita yhteensa 2. Jarjesta: Uusin Hinta Nimi. Pikakatselu. Tallentava digiboxi antennitalouteen Topfield CRC-2400 PVR tallentava HD digiboksi HUMAX HDPVR-1000C (500GB) Tallentava HD-Digiboksi. 28. Toukokuu Nyt kun nuo antenniverkon HD lahetykset ovat viimeinkin alkaneet, nayttaisi silta etta tarjolla ei ole laitteita joilla saisi talletettua HD.

Eli olisi hakusessa elamani ensimmainen tallentava digiboksi, mita merkkia ja/tai Antenniverkon puolella ollaan HD:lla joko DNA:n VHF-verkon tai PLUS-TV:n. Tallentava antenni- ja kaapeliverkon HD-digiboksi. Antenna ja cable HD ready hyvaksytty. Tallenna kahta katso kolmatta (myos HD). Ajansiirto-toiminto. 500 Gt.

HDTHUNDER SD320T DIGIBOKSI ANTENNIVERKKOON, 320GB 229,00 € Lue HDTHUNDER HD4500 HD-DIGIBOKSI ANTENNI/KAAPELI, 320GB 299,00. Vertaa digibokseja helposti netissa VERTAA.FI -sivustolla. Tule sivustollemme ja loyda edullisin, toimivin ja paras digiboksi. Topfield CRC-1400 HD PVR 500GB. Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnasta DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava. Topfield TF530PVRt-0GB PVR, tallentava digiboksi antenniverkkoon, ilman kovalevya. Kuva saattaa poiketa alkuperaisesta tuotteesta. LISAA KORIIN. 0. 139 ,00. 2. Syyskuu Elikkas mita hd digiboksia suosittelisitte antenniverkkoon, kun 6kpl, joten samanaikaisesti pystyy tallentamaan vaikka kaikki vapaasti nakyvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.