tiistai 8. heinäkuuta 2014

Marimekko mustavalkoinen kangas

Marimekko - Sokos verkkokauppa

17. Maaliskuu Ajattelin, etta Marimekon mustavalkoiset kankaat sopisivat kivasti saunatuvan 22 kommenttia kirjoitukseen ”Marimekkoa saunatupaan”. 1. Kesakuu Loyda Rasymatto-kangas-keltainen/musta parhaaseen hintaan ja Marimekko Rasymatto-kangas keltainen/musta, 3-7 paivaaNOPEIN, 37 €. 13. Toukokuu Mustavalkoinen versio kankaasta on dramaattisen kaunis. (Kuva). 2. Marimekon Siirtolapuutarha-kangas tuo vahan varia tahan sakkiin.

2. Heinakuu Kangastaulun kangas on Marimekon Vatruska. Ratkaisuksi tehtiin mustavalkoinen kangastaulu. Jaakaapiksi valikoitui musta Smeg. Varkaus. Ylivieska. Marimekko Kullervo vahakangastabletti 42x31 cm. Pienessa posliinikulhossa on mustavalkoinen Rasymatto-kuosi. Muki kestaa.

1. Syyskuu Myydaan Marimekon mustavalkoinen Korsi-kangas. Yla- ja alakaanteet ommeltu, jolloin valmispituus 2,60m, mutta kaanteissa on yht reilu. Marimekko Ruutukaava-tapetti. Matkailu, kartat ja maisemat. Merelliset. Metallit ja 3D-tapetit. Mustavalkoiset. Nahka/kangas-, kivi- ja puujaljitelmat. 26. Maaliskuu Koostimme Marimekon vanhoista mustavalkoisista muotikuvista seka ensi syksyn Puseorossa Jenni Tuomisen kangas Ratsu vuodelta. Tilaa Verhot ja kankaat edullisesti NetAnttilasta. Punainen. Kirkas. Keltainen. 000. Lila. Valkoinen. Harmaa. Monivarinen. Ruskea. Musta. Oranssi. Vihrea. Muija-vahakangas (musta,valkoinen) Vahakankaat Marimekko. Mustasta Muija -vahakankaasta tulisi niin kateva liina meidan tahmakasille. . 3. Tammikuu Olen hieman leikitellyt ajatuksella, etta jos meidan keittioomme saisi Marimekon kankailla jotain kivaa tehtya. En nyt kuitenkaa ihan hurjaksi. 10. Elokuu Ostinkin palakankaista palasen mustavalkoista Kaivoa. Myyjan kanssa oli puhetta Karkuteilla -kankaasta, josta olen pitkaan haaveillut. 24. Marraskuu Tags: Maija LouekariMarimekkoMustavalkoinen on nimensa mukaisesti loistavasti paasiaisteemaan sopiva kangas, josta voi loihtia […]. 28. tammikuu Esimerkiksi monet Marimekon mustavalkoiset kankaat ovat aivan ihania, mutta olen aiemmin muutamia naytetilkkuja kotiin tuoneena todennut. Paallinen Marimekko, Pienet kivet, mustavalkoinen. Lepakkotuolin kangas musta 79,99. tai 14,00/kk. Lepakkotuolin runko musta tai valkoinen 69,99. tai 14, 60/. Rauhallisempaa tai graafisempaa ilmetta hakeville loytyvat mustavalkoiset ja Kodin sisustuksen perustan luovat marimekon design-kankaat ja vahakankaat. 4. Huhtikuu Paasin kurkistamaan Marimekon tulevan syksyn sisustusmallistot. Nyt taas Alla Maija Louekarin mustavalkoinen joulukangas. Herkkuna.

Lady mustavalkoinen: Suunnitelmia keittioomme

Marimekon ikonisimman kuvion 50-vuotispaivaa juhlittiin vuonna, ja syntymapaivia vietettiin eri puolilla maailmaa. Katso kuvakooste tapahtumista ja jatka. 23. Huhtikuu marimekko sisustus syksy talvi rasymatto hunajaista hunajaista marimekko pressi hunajaista pressi marimekko Eli tuota klassikkoa on saatavilla pian musta-pinkkina. hunajaista marimekko kangaskassi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.