maanantai 27. tammikuuta 2014

Olohuoneen matot

Matot Sisustustekstiilit Koti - Prisma

14. Huhtikuu OLOHUONEEN MATTO. Han on vihdoin taalla - Linie Designin Asko -villamatto. Pohdin maaliskuussa pariinkin otteeseen mattoasioita ja. 22. Elokuu Yksi hankintalistalla viela oleva asia on kuitenkin olohuoneen matto, silla en ole loytanyt oikein mitaan mieluisaa. Ihana Hayn Pinocchio-matto. 5 Paivaa sitten Uusi olohuoneen matto muutti meille. Ihan vaan sitten kaikille tiedoksi, etta TUO EI OLE JOULUKUUSI, vaan syyskuusi - hehee:) Ihan omin.

20. Tammikuu Olen uuden jarjestyksen myota pohtinut meidan olohuoneen maton kokoa, sita miten iso maton tulisi olla. Selatessani Elloksen kuvastoa. House Vuono matto 80 x 300 cm Matto Jysma Jaya 80x150 cm etninen ku. on laaja valikoima kylpymattoja, kynnysmattoja seka isoja olohuoneen mattoja. 17. Elokuu Olohuoneen uusi matto. Mita enemman mulle tulee ikaa, sen enemman persoonaa kotiini haluan. Ensimmainen asuntoni oli kuin suoraan. 11. Helmikuu Minua on jo pidemman aikaa ahdistanut tuo meidan olohuoneen Kivoja mattoja on maailma pullollaan, mutta juuri sita meille sopivaa ei. 26. Helmikuu Suomessa tyypillisesti olohuoneeseen valitaan matto, jonka koko on tuo 160/ 170x230, vaikka useimpiin omakotitalon olohuoneisiin mainittu. 6. Kesakuu Matto on kuitenkin melko merkittava osa sisustusta ja nain varsinkin meilla, kun olohuoneen lattian ovat valloittaneet nuo kaksi 170x240cm. 27. Heinakuu Olen 7kk miettinyt (eli vatvomalla vatvonut :D) olohuoneeseen ohuempaa mattoa ja viimeinkin olen tehnyt sen lopullisen paatoksen. Kekseliaita nama. meidan matot! Mattoja on valmiina monipuolinen mallisto, mutta voit myos tilata maton haluamassasi koossa tai vaikkapa leikkauttaa. Pikakatselu. ANNO Anno Oras-matto 80x200 cm. ANNO Anno Oras-matto 80x200 cm 27,98 Verkkokauppa Tavaratalo. ANNO-Anno Oras-matto 80x200 cm. Olohuone. Sohvat ja lepotuolit. Kulmasohvat ja divaanit Sohvat ja kalustot Olohuone. Makuuhuone. Ruokailutila. Tyotila. Sailytys. Matot. Muut. Halutessasi. PAPERI /VILLA MATOT. PLYYSHIMATOT. SILEAKSIKUDOTUT. PUUVILLAMATOT. RASYMATOT ETUSIVU OLOHUONEEN MATTOJA. Olohuone mattoja.

7. Kesakuu Myydaan hieno valkea matto (200*130cm). Ehja ja siisti, mutta kayton jaljilta pestava. Erikoinen pintamateriaali. 10. Kesakuu Koska olohuone on kodin paraatipaikka, maton tulisi olla mukava ja hieman juhlavakin. Olohuoneeseen sopii esimerkiksi villa-, viskoosi- tai. 16. Tammikuu jos mieli saada siita kaikki koirankarvat irti, Mina etsin mattoa pitkin syksya ryhdikas villapunos sopii hyvin olohuoneen hieman kovemmalle.

Olohuone / VM-Carpet Oy

5. Kesakuu Tummanruskea matto, kuvassa kovin hailakka, ehdottoman siisti ja hyva kuntoinen. koko 230 x 165.Kuva, jossa mukana poyta on oikea vari. 2 Paivaa sitten En ole tainnut edes muistaa mainita asiasta, mutta viimeisten kuukausien ehdoton sisustuskriisi numero yksi on ollut olohuoneen matto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.