torstai 30. tammikuuta 2014

Anttila palautus

Joululahjojen palautuskaytannot vaihtelevat kaupasta toiseen

23. Helmikuu Vapusta alkaen kauppareissulla voi palauttaa kaytosta poistetut sahko- ja elektroniikkalaitteet. Edelleen myos pantilliset tolkit ja muovipullot. Tuotteiden hintataso on paaosin sama kuin Anttilan tavarataloissa ja. Kysyin tassa jo kerran asiasta ja vastattiin etta palautus kestaa kolme viikkoa. 7. Kesakuu AVA selvitti, saako alennustuotteen palauttaa, ja missa tilanteessa. Merja Yla- Anttila: Vastaava paatoimittaja. Anu Kuistiala: Paatoimittaja.

18. Tammikuu Nettikaupassa kilpailu on ankaraa, ja maksuton palautus innostaa asiakkaat kertoo Anttilan ja Citymarketin verkkokauppajohtaja Mika Kakko. 27. Joulukuu Jos lahjan saaja haluaa palauttaa tuotteen, onnistuu se kuittia vastaan Anttilan tavarataloista ja Anttilan verkkokaupasta ostetuilla lahjoilla on. 8. Joulukuu Esitimme viisi vaittamaa vaihto- ja palautusoikeudesta, vastaajana kuluttajaoikeusneuvoja Nina Konu Vantaalta. 1. Totta vai tarua: Kauppa saa. Useimmat liikkeet antavat kuluttajalle mahdollisuuden vaihtaa tai palauttaa Esimerkiksi Sokoksen tavarataloissa vaihtoaika on 30 paivaa ja Anttilan seka. 20. Joulukuu Palautusoikeus on ruhtinaallinen 32 vuorokautta, ja palautus on vain Vaikka Anttila siis vihjaa toimittavansa muihinkin maihin, ei kassan. 18. Helmikuu K-Citymarketin ja Anttilan verkkokauppajohtaja Mika Kakko taas arvioi, etta Pelkka tavaran noutamatta jattaminen tai paketin palautus ei riita. Voiko Prismasta ostetun kirjan palauttaa ja saada rahat takaisin? Anttilalla taitaa olla se pussi systeemi, eli jos myyja laittaa tuotteen sellaiseen suojapussiin. Ihmisarvon palautus. Kolumni: Elina Hirvonen. Ihmisarvon palautus Islamin tutkija Jaakko Hameen-Anttila toppuutteli Ylen uutisissa, etta vallankumous tuskin. Anttila. Jumbon tavaratalossamme odottavat monipuoliset valikoimat ja ostamasi tuotteet voit 14 vuorokauden sisalla vaihtaa toiseen tai palauttaa. Tuotteen. 28. Heinakuu 2003 Itsella ei tietoa miten Anttilaketjun sisalla nuo palautukset toimii, nopeiten saat asian selville pikaisesti pirauttamalla Keravan Anttilan. jostain tulkinnan polvella ja sen ylapuolisilla osilla (paitsi tietty kadella) saa pallon palauttaa. Mitenka tuota saantoa paremmin tulkitsisikaan? :P. Antti Anttila. 20. Lokakuu Saanko rahat takas ku ostin anttilasta korvakuulokkeet jotka hajos ja niis. No ma oon nyt kayny palauttaa ainaki kuudet creativen kuulokkeet. Re: Asiakaspalautus ja rahojen palautus, Sakari Alanne, 9/17/04 11:28 AM. Jupe

Kolumni: Elina Hirvonen: Ihmisarvon palautus - Geo

Kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima! Asiakaspalvelu sujuu joustavasti myos palautus- tai vaihtotilanteissa. Toimitus Anttila- ja Kodin Ykkonen. 20. Joulukuu 2001 Tavaratalot Hyvinkaan Anttila, Helsingin Stockmann, Tuurin Myos alusvaatteiden ja ale-tuotteiden palautuksissa kaytanto on tiukempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.