maanantai 9. syyskuuta 2013

Ulkoilutakki

North Bend Guardian M ulkoilutakki Sportia.fi

Flare Collection ulkoilutakki. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Flare Collection ulkoilutakki. Flare Collection - Flare Collection ulkoilutakki. Pehmea, hiljainen ja kulutusta kestava takki, jossa on irrotettava huppu ja useita katevia taskuja. Naisten Trespass Adriana -ulkoilutakki on joustavaa stretch-materiaalia. Vedenpitavassa takissa on kiintea, saadettava huppu, jonka saa piilotettua kaulukseen.

28. Kesakuu Mulla on vaikka kuinka monta takkia kaapissa, mutta yhden takin mentava rako siella on ollut. Ihan perus ulkoilutakki on puuttunut, sellainen. 30. Kesakuu Miesten saankestava hupullinen ulkoilutakki. (5000mm/5000mvp)Takissa teipatut saumat. Verkkovuori. 22. Kesakuu Raskausajan vaatteet: ulkoilutakki. Ensimmainen aitiysvaatehankintani olivat aurinkolasit. Toisena hankintalistalle paatyi hyva ulkoilutakki. Naisille monipuoliseen kayttoon klassinen veden- ja tuulenpitava ulkoilutakki Helly Tech® -materiaalista. Kauluksessa piilohuppu ja takissa hyvat taskut seka. 21. Syyskuu Syyskuun ajan S-Etukortilla. Torstai Brianna ulkoilutakki. 99,90 (norm. 129,00), beige ja musta. Torstai outdoor takki naisille. Tekniset arvot 3. Tyylikas naisten ulkoilutakki. Veden- ja tuulenpitava. Hengittava vuori. Materiaali: 48% puuvillaa, 32% polyamidia, 20% polyuretaania, vuori: 100% polyesteria. Urban Surface -ulkoilutakki musta. Size S,M,L,XL,XXL (vastaa kokoaan). Musta hupullinen tuulenpitava takki, jossa tehostevarina neonvihreaa. Naisten ulkoilutakki ymparivuotiseen kayttoon. Vedenpitava Hydro/Dry -kalvo ja teipatut saumat. Koko 10. Vaeltaja miesten ulkoilutakki on suunniteltu luonnossa liikkujalle seka eramiehelle. Takissa edessa nelja lapallista vetoketjutaskua, joihin mahtuu hyvin. 1. Lokakuu Jos nyt ei ole ollut viime aikoina maailman upeimmat lenkkikelit niin en tieda koska sitten. Aurinko paistaa, puiden lehdet loistavat upeissa. Naisten ulkoilutakki. Naisten ulkoilutakki on valmistettu polyesterista. Takissa on kaksi taskua sivuilla ja yksi rinnassa. Hihoissa on tarrakiristys. RAISKI BORKA ULKOILUTAKKI. uutuus. Ohut Drymaxx ulkoilutakki. 124,50€ ( 249,00€). Koko, C54, C56. Katso lisatietoja. Tuotetta varastossa. Todellinen jokakelin takki, ominaisuudet puhuvat puolestaan! - Koot: S-XXXL - Isotex 20,000 XPT veden- ja tuulenpitava hengittava kangas - Vetta hylkiva. Upea miesten Luhta takki retrovarityksella! - vedenpitava laatu - teipatut saumat - irrotettava huppu Pituus 74 cm.

Naisten ulkoilutakki Sprayway Atlanta koko 10 - Eramaailma

Keb Jacket -ulkoilutakki Hyvin hengittava ulkoilutakki miehille. Materiaali on joustavaa ja kulutusta kestavaa G-1000 Eco -kangasta. Ta Ulkoilutakki. Valikoimastamme poistuva tuote alennushintaan vain 199 €/kpl (norm. 299 €)! Huippulaadukas Maelson R-Flow on suunniteltu vaihteleviin saaolosuhteisiin ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.