keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Eteisen valaisin

Form follows function: Eteisen valaistus

2. Tammikuu Valaisimia eteiseen. Juulia toivoi kommenttiboksissa inspiraatiopostausta eteisen valaistukseen liittyen, ja paatinkin koota muutaman. Kodin valaistus. Yleisimmat lampunkannat Valaisimet, lamput ja paristot (0 kpl ). Haku on rajattu valitun myymalan Keittio ja eteinen. Hyllyt, naulakot ja. Eteinen +kattovalaisin (272 kuvaa) kattovalaisin,puuseina,valkoinen,olohuone, mokki,maalaisromanttinen sisustus loyto,eteinen,valaisin,kupari,kattovalaisin.

Timantin muotoiset valaisimet poydan ylla ovat mainio valinta ja tuovat juhlan Kevyt tunnelma valaistus on kiva pitaa eteisessa paalla myos muulloin kuin. 16. Syyskuu Yksi hyva valaisinvaihtoehto eteisen kattoon, voisi olla Jasmina-valaisin, jonka kupu on opaaliakryylia ja polttimot K3000. Tallainen valo on. Ovesta sisaan astuttaessa tullaan ensiksi eteiseen, jonka halutaan usein olevan valoisa ja ilmava. Hyva valaistus saa huoneen vaikuttamaan suuremmalta. Jotta valaistus koettaisiin miellyttavana, tulee valonlahteen. Hyva valaistus on tarkeaa erityisesti keittiossa, pesutiloissa ja eteisessa. Oleskelu- ja. 9. Helmikuu Siksi en etsi tulevaa kampauspoytaani etsimalla, kylla se viela loytyy ja tulee eteen sopivassa kohtaa. Eteisen valaisimen kanssa oli sama juttu. 21. Elokuu On tavallaan ihan hyva, etta eteisen edellinen valaisin oli fiasko. Tama uusi valaisin miellyttaa silmaa enemman. Toivottavasti se on myos. 7. Tammikuu Talla hetkella eteisen kattovalaisimena toimii tineK:n korista tuunattu valaisin ja yllattaen tori.fi:ssa jonottelen kolmannella sijalla erasta upeaa. 5. Lokakuu Mietin jokin aika sitten eteisen valaistusasiaa, vaihtoehtoina oli joko TineK:n silkkisia kattovalaisimia, tiesin, etta valaisin on kuin tehty meille. 15. Syyskuu kuvan valaisin, metalliosat messinkia. lasikuvussa pieni reunalohkeama. 20. Heinakuu Lival Made in Finland KELTAINEN METALLINEN eteisen VALAISIN. Osta heti Siisti retrovalaisin keittioon, eteiseen ym , kuvissa lahemmin. 6. maaliskuu Eteisen vaatehuoneen sailytyssysteemi on sinansa ollut toimiva. Ihastuin Ikeassa heti ensinakemalta ”Ranarp” valaisimiin ja visioin jo kuinka. Toimivan eteisen sisustus. 21.5.2015 16:52. Eteinen. Teksti: Maija-Riitta Riuttamaki Voit valita voimakkaankin savyn, jos valaistus on hyva. Tarvitset. 9. Helmikuu Tama valaisin-kaunokainen kaivettiin ostoskassin pohjalta vasta nyt jo pitkaan ollut todella tyytyvainen tahan eteisen miljoonalaatikostoon. 1. Elokuu Odotellessani uusia olohuoneen valaisimia ajattelin kuvata eteisen valaisimen. Minusta tama on hauskasti hieman erilainen. Nyt paikoillaan on.

SisustusUnelmia: Eteisen uusi silkkinen valaisin

24. Helmikuu Laitettiin noita valaisimia kaksin kappalein, toinen tonne olkkarin puolelle ja toinen eteisen puolelle. Naista kuvista ei ihan vality se koko valo. 25. Huhtikuu Lukijalta tuli jokin aika sitten postaustoive koskien eteisen valaistusta, kiitos toiveesta! :) Meidan kodin valaisimista voi lukea tasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.