maanantai 24. lokakuuta 2011

Dvd soitin kannettava

NetAnttila - LENCO Dvp-751 w 7 kannettava dvd soitin

20. Kesakuu Ostoslistalla olisi otskikon mukainen laite lahinna automatkoille ja nyt olisi kiva kuulla kayttokokemuksianne, minka merkkisia laitteita kaytossa. Selaa Sonyn DVD-soittimien valikoimaa, jossa on muun muassa kannettavia DVD-soittimia autoon, ja katsele DVD-elokuvasi teravalla ja selkealla HD- laadulla. Hakusanat: kannettava dvd (405 hakutulosta) 2Gb (2x1Gb) DDR2 667Mhz So-dimm Kannettavan muistia. Djix PVS 705-59HDP, Kannettava DVD-soitin.

DVD-soittimet ja kannettavat DVD-soittimet Uppoudu elokuvien maailmaan oman kotisi rauhassa Philipsin soittimen kanssa. Tutustu kaikkiin Blu-ray- ja DVD -. Lenco DVP-751 kannettava dvd-soitin. Tekniset tiedot. Naytto: 7 TFT-naytto, 16:9 kuvasuhde. Resoluutio: 480 x 234. Toisto USB-muistista tai SD-kortilta. 16. Marraskuu Itse olen kayttanyt jonkun verran kannettavia dvd-laitteita jo aikaisemmin. Tosin tekniikasta en kauhean paljon ymmarra, Tuulikki Aho kertoo. Elokuvat matkustavat mukanasi tallentamalla videoita, valokuvia ja musiikkia USB-laitteelle. Katso elokuvia milloin ja missa tahansa. Kannettavalla. 5. Kesakuu Aikaisemmin meilla oli DVD-soitin, jossa oli kaksi nayttoa - oli kateva kun oli kaksi katsojaa (molemmille omat kiinni etupenkin niskatyynyihin). Kannettavat DVD -soittimet Kodin1. TUOTERYHMA. DVD/VHS -soittimet (1)X. Kannettavat DVD -soittimet (4)X. Blu-ray -soittimet (14)X. Kannettava DVD-soitin 7 LCD-naytolla Toistaa levyt/tiedostot DVD, VCD, DVD+- R/W, CD, CD-R, CD-RW, MPEG4, MP3 USB-liitin ja SD-korttipaikka. Philips PD7042 -kannettava DVD-soitin, 2 x 7. Tuotekoodi: PD7042/12 Odys Sync Kannettava DVD-soitin kahdella 7 naytolla. Tuotekoodi: O372586. Seuraavat nimikkeet kuuluvat toimitukseen: Kiitos, kun valitsit uuden HITACHI 7- tuumaisen kannettavan DVD- soittimen. Suosittelemme, etta vietat hetken taman. Kannettavat DVD-soittimet -tuotteet edullisesti, helposti ja turvallisesti Electronic- Star-verkkokaupasta!. 7. elokuu Meilla valilla joudutaan ajamaan pitkiakin matkoja ja se viimeinen tunti tuntuu aina olevan pojalle liikaa joten silloin voisi jotain dvd:ta katsoa.

31. Joulukuu Loyda Denver MT-783, kannettava DVD-soitin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. Safaya on tuonut taysin uudentyyppisen laitteen kodin viihde- elektroniikkamarkkinoille. Safaya on korkealaatuinen kannettava digitelevisio ja DVD/CD-soitin. Katso tuotteen tarkemmat tiedot. Ominaisuudet: USB 2.0 -portit: 1, Soitin, NTSC, PAL, 720 x 576, 3264 x 2448.

Kannettavat Blu-Ray ja DVD-soittimet - Jimms.fi

Lenco DVP 937 Kannettava DVD-Soitin Lenco DVP739 X2 Kannettava DVD- Soitin Lenco DVP-936 Kannettava DVD Soitin Kuuloke - Keltainen. 3. Tammikuu siis hahhh kannettava dvd soitin. never heard of htat. Meilla oli joskus kannettava dvd-soitin, mutta itse en kayttanyt ja hajosi melko pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.