perjantai 22. lokakuuta 2010

Kodikas keittio

Selkea,kodikas keittio - Sisustuskuvia jasenelta

Kodikkuus syntyy mielestani siita, etta koti nayttaa rakastetulta. Se on selkeasti tarkea paikka ihmisille, jotka siela asuvat. Et valttamatta pysty paaltapain. Kodikas keittio mielesi mukaan! Keittio on kodin sydan, siksi sen toimivuuden ja viihtyisyyden suunnitteluun kannattaa paneutua huolella.Mieti omat tarpeesi ja. Kaunis ja kodikas provence-henkinen keittio hehkuu auringonkeltaisena. Tammioviset kaapistot on viimeistelty messinginvarisin yksityiskohdin ja ikkunasta.

Taru on yhden seidan valoisa kodikas ja keittio. Tammilistalliset laminaattiovet sopivat seka lattiaan etta tiiliseinan savyihin. 4. Toukokuu Valkoinen melko pelkistetty keittio kodikkailla yksityiskohdilla. Kodikkuuta keittioon on saatu seinakaakelilla, harmaalla varilla,viherkasveilla. Kodikas keittio. 6.2.2014 11:33. Maalaisromanttinen sisustus Perheella on Elli- kani ja Misu-kissa. TASTA PIDAMME: - aito ja lampiman kodikas tunnelma!. 4. Heinakuu Aivan upea ja kaunis keittio, ihanan tilava ja toimiva myos. Topi-Keittiot/Sisustusliike Kodikas Oy. Valimotie 18 B, 01510 Vantaa. keskus 010 6663 200 fax 010 6663 209 etunimi.sukunimi@topi-keittiot.fi. Avoinna ma-to. KODIKAS KEITTIO JA RUOKAILUTILA. 001-kansi. 002. 003. 004. 005. PIENEN KAKSION YHTENAINEN ILME. PK-003-kansi. PK-001. PK-002. PK-004. Etsitko yrityksen Topi-Keittiot / Sisustusliike Kodikas Oy tarkempia tietoja. Paikkakunnalta [Vantaa] loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Remontointi. 12. Elokuu Perheen emanta loihtii kadenkaanteessa kauniit kukka-asetelmat ja kattauksen. Kodin alakerrassa on keittio, olohuone, tyohuonesyvennys. Topi-Keittiot Sisustusliike Kodikas Oy - yhteystiedot - Kattavat yritystiedot Finderista, pintaa syvemmalle yritystietoon - Fonecta Finder. 10. Syyskuu Tama tyyli sopii parhaiten talon henkeen ja mielessa on ollut tyyliltaan ajaton ja kodikas keittio joka on toteutettu juuri omien toiveidemme. Haluatko kotiisi tuulahduksen menneiden aikojen romantiikkaa? Moderniakin keittiota voi helposti maustaa perinteisilla elementeilla, kuten lasivitriineilla. 28. Helmikuu Valoisa ja raikas keittio, johon tulee ripaus maanlaheista tunnelmaa harmaista katonrajassa olevista puuparruista. Sama harmaa toistuu.

Galleria HDesign.

Seka FNP-hyllyn etta samannimisen keittion suunnittelijana on Axel Kufus. Kivannakoinen ja kodikkaan oloinen keittio, jonka sopii hyvin pieniin tiloihin. 26. Maaliskuu INTERIOR…MEIDAN KEITTIOSSA Jotain taman tyylista laittaisin, jos nyt remontoisin keittion. :) Lumo - Tunenlmallinen ja kodikas keittio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.