perjantai 22. lokakuuta 2010

Britakakku

23. Kesakuu Britakakku maistuu nirsommallekin kakkuihmiselle Kesalla maistuu marjat ja talvella hedelmat!. 14. Elokuu Britakakku muokkautuu kuningatar muotoon kaakaon, suklaan, vadelmien ja mustikoiden kanssa. Kokeile vahan erilaista britakakkua!. Brita -kakku mansikoilla. Ainekset, Maara (g), Maara. 20. Elokuu Marjaisa britakakku: Taikina: 125g margariinia. 1dl sokeria. 2 keltuaista. 1,5dl vehnajauhoja. 2tl leivinjauhetta. 1dl maitoa. Marenki: 2 valkuaista. 14. elokuu Brita-kakku on suussasulavan maistuvaa ja hyva vaihtoehto perinteiselle taytekakulle. Marenkinen pinta on ihanan rapsakkaa. Suosittelen!

2. Heinakuu Nam, britakakku ja tuoreet mansikat on yksi parhaista kesaherkuista! Kiitos paljon :) Siskon britakakku on aina maistunut hyvalta ja han tuota. Britakakku. noin 14 annosta. Pohja: 125 g voita. 1 dl sokeria. 1 tl vaniljasokeria. 2 keltuaista. 1 dl maitoa. 1? dl vehnajauhoja. 2 tl leivinjauhetta

Kuningatar-britakakku - Tekila's Bakery

1. Heinakuu Levita paalle tayte seka vadelmat ja nektariinipalat. Nosta toinen puoli paalle. Koristele britakakku vadelmilla ja ripottele paalle tomusokeria. 3. Heinakuu Britakakku on yks mun suosikkikakuista!! Muutaman kerran olen itsekin tehnyt, mutta eipa viela ole tullut aidin leipoman britakakun voittanutta!.

Sangyt Nettimarkkina

Kavin asken Askon nettisivuilla, siella ei puoliparvesta kylla puhuta mitaan, mutta jos kysyy myymalasta, varmaan saa tiedon, vielako sarjaa on myynnissa. Myydaan tukeva Asko parvisanky, hinta sisalltaa vaahtomuovipatjan ja kahdet tikkaat. Mitat: L 120 x P 210 x K200. Purku ja nouto Lauttasaari. Hinta 100 €. Kaluste-Matilla on Laulumaa-huonekalujen edustus! Yhteystiedot. Yhteydenotto. Maksuaikakortit. Haku. Etusivu. Olohuone. Sohvat. Sohvaryhmat.

5. Elokuu Myydaan askon valkoinen parvisanky, seka ikean patja. Sanky hyvasa kunnossa ja patja melkein uusi (2kk kaytossa). Parvisanky saastaa tilaa pienessa huoneessa, ja sisarukset on mukava nukuttaa kerrossankyyn. Pinnasanky on turvallinen perheen pienimmille, ja muhkeassa. Lofty-parvisanky 180 cm + patja Mantynen parvisanky 120 cm levea , KYLMALA Lyon parvisanky kaapilla, laatikostolla ja tyopoydalla (2 kpl) , Rovaniemi. Parvisanky+liukumaki, manty 90x200 cm TW-26932. mannysta valmistettu parvisanky seka liukumakivalkoinen lakkaviimeistelyluonnonvarinen puusalepohja. Vuosikymmenen lopussa teollisuusjatti Askon paaomistajaksi tuli Neste Oy. Vesisanky oli 80-luvun nopea vierailija ja myos Askon Maja-parvisanky oli saman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.