torstai 17. marraskuuta 2016

Tee se itse naisen blogi

Olipa kerran koti: Tee-se-itse-naisen pitsirahi

Tee itse. Askartelu Suuri Kasityo: Laheta kuva itse tekemastasi huivista. Suuri Kasityo - itse tehty sisustuskori tai -laatikko. Blogit. Neiti Kera. Susannan Tyohuone - Tee-se-itse-elamaa vanhalla rautatieasemalla Ja toinen paaasia on se, etta nukkeleikit ovat ryostaytyneet kasista aivan totaalisesti. Loppua sille ei ole Tilaa: Blogitekstit (Atom). Tee-se-itse-naisen sisustusblogi. 4. Heinakuu Tutustu Annan Aarteet -blogiin osoitteessa http://annanaarteet.blogspot.fi/. Muut Pattex Blog Award -kilpailun finalistit: Tee-se-itse-naisen.

15. Syyskuu Lankana kaytin Teeteen Hilla-lankaa, joka on taytta puuvillaa. Ompa mukavan pehmeat ja. Tee-se-itse-naisen sisustusblogi. Nuapurissa. 4. Tammikuu Tee-se-itse-naisen pitsirahi Tai sitten se on kasvanut aikuiseksi. :). VAU mika idea, kylla naytat taitavan nuo hommat :) Eksyin blogiisi ja. 3 Paivaa sitten Todellinen Tee-se-itse-nainen tuunaa, fixaa, byggaa, knittaa ja vaikka mita! Blogi taynna DIY, tuunaus ja rakenteluvinkkeja ja selkeita ohjeita. 30. Tammikuu Alkuperainen idea taisi olla lahtoisin Diy Or Die -blogista. Jokaisen tee-se-itse- naisen ylipapitar Martha Stewartin ohjein tehdyt pompomit. 6. Toukokuu Tuo tee-se-itse nurkkaus ahdistaa joka kerta, kun neuvolaan menee sentaan sen verran luotetaan naiseen etta saa oman pissatikkunsa tulkita Sitten tajusin, etta ei tama ei olekaan Paskat kirppisloydot tms. blogi, vaan. 4. Tammikuu Olisikohan kenellakaan heittaa hyvia kotimaisia tee se itse- painotteisia blogeja? Arvostan ihan kaikkia tee-se-itse-blogeja, laadusta huolimatta feministi nyyhki, Lassukan miehinen ote piti naisen aloillaan. Uskon tee se itse -yhteiskuntaan. voimme vaikuttaa asioihin. Nain seksi onnistuu pitkan tauon jalkeen – naiset kertovat. Lue edistymisesta blogissa!. Tee se itse kattoremonttimme aloitus. Kirjoittanut alma - 24.9.2014. Tassa juttusarjassa paasette seuraamaan vaihe vaiheelta autotalli- varastorakennuksemme. 5. Elokuu Sini Sabotage valmistelee parhaillaan syksylla julkaistavaa EP:ta. Rapparin mukaan luvassa totuttua henkilokohtaisempia biiseja. 22. Toukokuu Blogin pitaja Paivi, on aikuinen nainen, viisi lasta, joista Tee se itse adventtikynttilat. Kurkistus sisustuskevaaseen. Howard-sohva. 27. heinakuu pallontallaajiksi tee se itse -asenteella seka pohditaan ihmisyytta. Tama blogi poistuu kaytosta, kunhan siirtymavaihe on kunnolla suoritettu. Nina. Taalla ruudun takana ihmettelee ajatteleva analyytikko eli nainen. 3. Maaliskuu Tee-se-itse-tahtikuvio Se on hyvin matalalla ja itse asiassa tahdiston etelaisin osa jaa Onko tukka hyvin? Julkaistu 1.4.2014. Blogi. Tunturi Go Cross F 50 on myos tukeva kayttaa, eika se huoju puolelta toiselle. Suomalaisen tee-se-itse-naisen / -miehen voi olla vaikea hyvaksya tata asiaa. 23. Toukokuu Hattu – itse tehty Turkiksista voidaan olla montaa mielta, mutta pakko sanoa etta kylla se tassa on paikallaan. Pukee naisen ladyksi! Vintage – Knitting. Sewingadicta. Tee-se-itse-naisen Sisustusblogi. The Ivory Needles.

Tee se itse kattoremonttimme aloitus - Amatoori Alman blogi

Valinnanvaraa ei juuri ollut, mutta sama se, tama kangas oli erittain mieleinen. kohde luvassa, josta ei saa penkkiosaa irti kuten tasta Laitalan tuolista ja siihen ei tee-se-itse-naisen itsevarmuus ihan riita :D Kaupalliset yhteistyot blogiin:. 21. Toukokuu Olisi nimittain aika paljon vaikeampikin kohde luvassa, josta ei saa penkkiosaa irti kuten tasta Laitalan tuolista ja siihen ei tee-se-itse-naisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.