tiistai 18. lokakuuta 2016

Itse tehty karkki

Omat karkit ! - Herkut - Suomi24 Keskustelut

26. Huhtikuu Antakaa mulle jotain ohjetta milla saisin tehtya jotain herkkua Esim. onko se nyt daim:ia tai kinuskia tai jotain mita tehdaan pellille ja. 27. Toukokuu Itsetehty DAIM I. Ensimmainen DAIM-versio on vanha tuttu Tunnisteet: Karkit Sita vaan, kun itse on niin kriittinen itselleen.). Tulee vain. 3. Joulukuu Itse tehdyt karkit ovat mita mainioin joulun ajan lahja. Nykyisin niiden valmistaminen on helpompaa, silla lampotilamittareita loytyy joka lahtoon.

Itse tehtyja makeisia on helppoa valmistaa ja niita on mukavaa antaa lahjaksi ystavalle - varmasti ystava Ystavanpaiva karkit Kaari karkit kauniiseen kaareeseen ja laita hienoon rasiaan - varmasti ystava ilahtuu itse tehdysta lahjasta. 31. Toukokuu 2005 joita voisi tehda helposti kotona ja itse. kaikenlaiset karkki ohjeet kayvat. Tietaisiko joku jotain ohjeita omien karkkien tekemiseen, joita voisi tehda. eli tsekissa tehty Activian 4-purkkinen kartonki, mutta ei ympari vuoden. 9. Joulukuu Tassa kuussa ajattelin muistutella ja vinkata itse tehtyjen konvehtien helppoudesta. Yksinkertaisimmillaan tavallinen suklaa (tumma, maito- tai. 21. Elokuu Ullanunelmissa on tehty joskus daimeja. Tanaan mekin kokeilimme, milta karkkitehtailijana toimiminen tuntuu. Naista tuli tolkuttoman hyvia. 23. Marraskuu Kun tein ensimmaista kertaa itse nakkileipaa, yllatyin sen helppoudesta. Nyt maissijauhoista tehty siemennakkari on ihan vakkarikamaa. 22. Joulukuu Jouluna askarellaan, leivotaan ja vietetaan aikaa yhdessa. Nailla resepteilla karkkien teko onnistuu helposti myos perheen pienimpien kanssa. En tieda, mita reseptissa on muutettu, kun hopeatoffeet pussitettiin ja paketoitiin pieniksi yksittaisiksi karkeiksi, mutta sita samaa makua, mita itse pienena. 4. Kesakuu Itsetehty guacamole. Guacamole vie kielen mennessaan. Nauti avokadopohjaista tahnaa vaikka rapsakoiden vihannesten kanssa, niin. 28. Huhtikuu Rakel Liekki: “Minulla on joka paiva karkkipaiva”. Toimittaja Rakel Valipalaluomubanaani, itse tehty munkki ja kuppi maitokahvia. Lahetyksen. 9. Helmikuu mieleeni niin ikaan Maajussin morsiamen ja itse Maajussinkin talla kertaa. Yksi vaaleanpunaisista ufoista tehty taikajuoma menisi tulevan Ja kas nain, kun karkit oli sekoitettu viinaan, alkoi jannittynyt odottaminen. 23. kesakuu Jotkut pehmeat, kumimaiset karkit ei oikein suostu liukenemaan viinaan. Nykyaan itse on tullut tehtya lahinna chiliviinaa joka onnistuu. 22. Joulukuu Jouluna askarellaan, leivotaan ja vietetaan aikaa yhdessa. Nailla resepteilla karkkien teko onnistuu helposti myos perheen pienimpien kanssa. 9. Syyskuu Itse olen tehnyt joskus toffeeta ja Daim-tyyppista mantelinekkusuklaata, molemmat oli tosi onnistuneita. Veikkaan etta itse tehdyissa karkeissa. 5. Maaliskuu Sokerittomat karkit ja omenapaistos eli hedelmasnacksit, jotka on tehty 97% hedelmista eika ne sisalla lisaaineita tai sokeria. Janna oli naita bongannut ensin Lidlista, mutta itse loysin vastaavia myos eilen kauppareissulla.

Vaihda sipsit ja karkit naihin – 9 parasta - Paaruoat

30. Huhtikuu Ei Sanna sita tilannut, eika aluksi siihen itse edes uskonut. kuitenkin massan aina itse ja haluaakin, etta korut nayttavat kasin tehdyilta. Karkki vai kepponen! Jos ei Suuri Kurpitsa tule luo, on itse mentava sen luo. Noitapuvut ja virpomisvitsat on yleensa tehty itse melko pienin kustannuksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.