keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Keittion tapetti

Tapetit Tutustu Laura Ashley malliston tapetteihin - sivu 1

23. Kesakuu No samassa lahti tapetti seinasta, kaakelit peitettiin laastilla ja keittio sai uudet tasot seka valot. Tassapa otoksia alkuvaiheilta. Tapetit alkoivat. 7. Toukokuu Sisustusinspiraatio numero 1 – autiotalot. Minulla oli ilo saada tehda tapettien suhteen yhteistyota ikilempparini Vallilan kanssa. Valitsin keittion. Keittion valitilaan tulee usein valittua perinteinen keraaminen laatta, mutta Tapetilla saat keittiostasi kodikkaamman ja se yhtenaistaa keittion loistavasti kodin.

28. Elokuu Minulla on ollut mielessani tarkkana kuvana keittion tapetti. Keittion tapetin on tarkoitus tulla pelastamaan meidat rintapaneelin paalla. Laura Ashley.n tapetit ovat helppohoitoisia, silla kaikkia laatuja voi pyyhkia nihkealla. Tapetit sopivat siksi myos keittioon. Tapetit ovat 100 % paperia, ja siksi ne. Hinta 82.00 €/RLL. Alexandra on ihastuttava, 50-luvun tunnelmaa henkiva keittion tapetti, joka sopii niin klassiseen kuin moderniinkiin keittioon. Tama tape. Keittionkaappien valitila joko rauhoittaa tilaa tai on halutessa keittion piristys ja varipilkku. Tapetti tuo seinaan eloa – yhdella rullalla pelkkiin taustoihin tai vaikka. Keittion valitilan lasit helposti omilla mitoilla, tai voit tilata palvelun myos avaimet Kayttokohteet: Keittion valitilan lasi, tama lasi soveltuu hyvin esim. tapetin. 3. Elokuu Valitilan laminaatti, verhoilukivi, lasi ja tapetti ovat muodikkaita ratkaisuja keittiossa. Perinteisempi laatta ja mosaiikki ovat nekin yha suosittuja. 5. Marraskuu Olemme ajatelleet laittaa keittion valitilaan tapettia kattoon asti, korkeutta onkin aikas lailla, valitilan tosin suojaamme viela lasilla tai pleksilla. 19. Maaliskuu Katsoin lapi kaikkien rautakauppojen (=tavanomaiset RTV, K-Rauta ym) tapetit ja runsaastihan niita on, mutta keittioon en loytanyt sopivaa. 29. Huhtikuu Elikkas keittio remppaa suunnitteilla ja ongelmana keittion valitilan tuunaus. Pohjalla siis kaakelit jonka paalle pitaisi saada tapetti,uudet. 8. Syyskuu Keittion ikkunaseina on tapetoitu, lapyt sille! =) Ensin olin ihan etta apua, miten tuohon ikina tottuu, kun koko kesan olin ihaillut valkoista seinaa. 22. lokakuu Vuonna kun remontoin keittion, laitoin tapetin myos keittioon ja lakkasin tapetin Tikkurilan Kiva kalustelakalla. Lakoissa on se huono puoli. Maalattava seinapaallyste, joka vahvistaa seinapintoja ja kestaa murtumatta iskuja ja kolhuja. Peittaa pienet halkeamat ja epatasaisuudet ja jattaa viimeistellyn. 3. Elokuu Vanhanajan tapetit luovat puutaloon ainutlaatuisen tunnelman. Keittion tason virkaa hoitaa vanha kirjoituspoyta, ja astiat ovat loytaneet. 10. Toukokuu Keittion remontointi on hintavaa, ja siihen kannattaa (pieneenkin keittioon) varata Tapetti ja selkeat savyt seinilla myos sitovat tilaa yhteen.

Mista keittioon tapetti? - Seinat ja tapetointi - Suomi24

Keittion valitila jolla luot yksilollisen tunnelman koko keittioon. Valitilan levy joka on helppo pitaa puhtaana ja nayttaa upealta. Decotek. Tapetit Boordit. Etusivu. Tapetit. Tapettihaulla voit hakea Tyylit. Romanttinen. Klassinen. Retro. Geometrinen. Lapset. Keittio. Moderni. Vintage. Etninen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.