maanantai 22. helmikuuta 2016

Softshell takki

UUTUUS! Arena Teamline hupullinen, tuulenpitava ja hengittava Softshell-takki. Unisex mitoitus, koot XS - XXL Materiaali 96% polyesteri / 4% elastaani. Miesten veden- ja tuulenpitava, hengittava Softshell-takki. Tekniset arvot: 10 000mm/5 000g/m2/24h. Takissa on heijastavia yksityiskohtia ja taskuissa. Nyt Softshell -takit Miehet Blue Tomato verkkokaupasta. Paras valikoima lumilautoja, freestylesuksia, surffausta ja skeittausta. Hoida tilauksesi nopeasti. Muista. Miesten Softshelltakki Reid 654. Hinta alkaen 39,90 €. Miesten Softshell takki Relax 46600. Tarjous 59,00€. Miesten Softshelltakki TRA642. Tarjous 54,00€. Torstai-softshell-takki pitaa tuulta ja hylkii vetta. Kiintea huppu. Edessa kivat puunapit ja lappataskut. Saadettavat hihansuut ja helma. Kaunis, naisellinen malli. 11. Elokuu Kun tilaat National Geographic -lehden nyt, saat Nano softshell -takin. Takki on kasitelty nanohiukkasilla, jotka tekevat siita likaa, vetta ja hajuja. Softshell-takki vettahylkivaa teknista materiaalia. Irrotettava huppu, edessa vetoketju. Vetoketjulliset sivutaskut. Hihansuissa peukaloreialliset sisaresorit. Mika on softshell takki? Softshell-takkeja on todella monenlaisia: keveimmat paastavat tuulta lapi ja hengittavat erittain hyvin, raskaimmat taas on tarkoitettu.

Icepeak Maxton miesten softshell-takki Karkkainen.com

Softshell-takki on valmistettu mukavasta ja joustavasta, tuulen- ja vedenpitavasta materiaalista, ja vuori on pehmeaa fleecea. Sopii monenlaisiin. Tulsa lady naisten softshell. Grizzly 69.00 EUR. Suosittelemme! Stirling naisten takki D.A.D 65.00 EUR. Suosittelemme! Stirling miesten takki D.A.D 65.00 EUR.

Haglofs Natrix Q Softshell - Takit - Intersport

Icepeak-softshelltakki. Veden- ja tuulenpitava, hengittava Softshell takki. Tekniset arvot: 10 000mm/5000g/m2/ 24h. Heijastavia yksityskohtia. Saadettavat. Icepeak-softshelltakki. Materiaalitietoja. Polyesteri/elastaania 94/6 %. Hengittavyys/vedenpitavyys 10000 mm/5000 mvp. Katso tuotenumeroluettelo. Vari. Rain-Stop® Softshell -kalvolla varustettu vettahylkiva, tuulenpitava Treklite Softshell -takki on paras valinta ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Takissa on paljon kayttoa.

Sixten miesten softshelltakki Icepeak Sixten miesten softshelltakki 69,90 (79,90 ) Teisti miesten softshell takki Halti Teisti miesten softshell takki 45,- (129,95). Pelkistetty, kevyt ja erittain mukava kolmen vuodenajan takki naisille. Materiaalina hengittava, joustava ja kalvoton Flexable™ softshell -kangas, joka on. Pelkistetty, kevyt ja erittain mukava kolmen vuodenajan takki miehille. Materiaalina hengittava, joustava ja kalvoton Flexable™ soft shell -kangas. - Vetta hylkiva. Fleecevuorattu taysverinen Softshell-takki, naista ovat unelmat tehty jos Suomen saita ajatellaan! Saanpitavan kankaan ja hyvan hupun lisaksi tassa on. Soft shell-takit ovat ymparivuotisia kayttovaatteitajoten on syyta panostaa laadukkaaseen materiaaliin ja istuvaan muotoiluun. Sivun vasemmassa reunassa. 11. Elokuu Kun tilaat National Geographic -lehden nyt, saat Nano softshell -takin. Takki on kasitelty nanohiukkasilla, jotka tekevat siita likaa, vetta ja hajuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.