torstai 2. huhtikuuta 2015

Nas kovalevy

Jucciz: Ulkoinen kovalevy kannattaa olla raitavarastona ja jo ihan Viela sivuhuomautuksena etta varmuuskopiointiin verkkolevy (NAS) on. Laatuluokan verkkosoitin on iso juttu kodin musiikintoistolle. Se tulee lahiaikoina tappamaan CD-soittimet kokonaan museoon. CD-levyjen myynti on jo vuosia. Tietojen palautus ja tiedostojen pelastus. Tiedostojen palautus rikkoutuneelta kovalevylta, serverilta, SSD-levylta, NAS-levylta, alypuhelimelta ja muistikortilta. Apple AirPort Time Capsule 3Tt Verkkokovalevy - NAS-palvelin - 3 Tt - kiintolevy 3 Tt x 1 - Gigabit Ethernet / 802.11a/b/g/n/ac. Tuotekoodi: 135633. 17. tammikuu Voiko ulkoiseen kovalevyyn paasta kiinni etana? Sen sijaan jos hankit vaikkapa jonkun NAS-levyn , joka liitetaan modeemin LAN-porttiin. Western Digital 3TB 3.5 sisainen kovalevy, SATA III (6 Gb/s), WD30EFRX Cache Internal 3,5inch 24x7 optimized for SOHO NAS systems NASware HDD Bulk. 30. Huhtikuu Verkkokiintolevy (Eng. NAS - Network Attached Storage) on verkkoon liitettava kiintolevy johon kayttaja tai kayttajat voivat tallentaa omia. Netgear RN204-100NES NAS- ja tallennuspalvelimet 3 TB kovalevy. Langallinen langaton. 379€ Lacie CLOUDBOX 4TB NAS 9000345EK Kiintolevy.

Verkkosoittimet, kovalevysoittimet, DAC konvertterit ja

27. Maaliskuu Painiskelen tassa parasta aikaa hankintapatoksen kanssa, tarkoituksena ostaa kotiin kahdella kovalevylla ja RAID-ominaisuudella varustettu. Osta SEAGATE Central 2TB verkkokiintolevy, NAS Kaiken loydat vaivattomasti Tietokonekauppa.fi -verkkokaupasta ja heti Turun myymalasta!.

Madeleinen ja Chrisin pojan ristiaisten ajankohta julki -

17. Heinakuu Eiko ole ihanan helpottava tunne, kun ristiaiset ovat ohi? Vanhemman pojan kastekakun koriste (sokerimassasta tehty) on sailynyt nyt lahes. 17. Elokuu Pojan ristiaiset. Nyt on meidankin pikku-Esko kastettu. Muuan vuosi taakseppain kerroin tyton ristiaisista, ristiaistarjoiluista ja myoskin. 1. Syyskuu Lauantaina 30.8. meidan pojalla oli ristiaiset. Pidettiin ne Lohjan Pyhan Laurin kirkossa, ja tarjoilut viereisessa seurakuntatalossa. Aion tehda.

20. Kesakuu Pienen pojan kakku maistuu suklaalta. Suklainen taytekakkupohja, Valio Viola® appelsiini tuorejuustosta ja kermasta tehty tayte ja paalle Valio. 25. Elokuu Ruotsin prinsessa Madeleinen ja hanen aviopuolisonsa Chris O.Neillin perheonni taydentyi kesakuussa kun pariskunnan kuopus, poika syntyi. Ristiaiset, nimiaiset, kastejuhla, ristiaiskoristeet, kastekoriste, ristiaiset koristelu, vauvakoristeet, pojan ristiaiset, poikavauva ristiaiset, kaste, ristiaisten jarjestaminen. 28. Kesakuu Pojan omista ristiaisista siis kyse. Kasteen ajan on toki ristiaismekko paalla, mutta kasteen ja kuvien ottamisen jalkeen haluaisin vaihtaa. 22. Toukokuu Meidan pojan ristiaisissa kastepoydalla oli pieni kimppu valkoisia ruusuja, samoja ruusuja oli myos keittion poydalla, mihin osa vieraista. 21. Marraskuu Ja kuinka hurjaa, pojan syntymasta on jo yli kuukausi! Kaikki aika on 16.11. Sunnuntaina meidan kotona vietettiin poikamme ristiaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.