tiistai 7. huhtikuuta 2015

Logitech nappaimistot

28. Lokakuu Nappaimisto painaa 425 grammaa ja paksuutta on tullut 20,1 millimetria. Logitech lupaa nappaimistolle kolmen kuukauden akkukestoa noin. Logitech Wireless Touch Keyboard K400. Hallitse kannettavaasilangattomasti myos silloin! Tassa tyylikkaassanappaimistossa onmiellyttavat, matalatnappaimet. Logitech MK270 langaton nappaimisto + hiiri edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen 0€. 3 Paivaa sitten Logitech K400 Plus on sita vastoin tarkoitettu olohuoneisiin. Yhteen laitteeseen on yhdistetty nappaimisto ja hiiren virkaa tekeva kosketuslevy. 10. kesakuu Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo olohuoneisiin katevan nappaimiston, jolla tietokoneen kaytto. Hyva tiedustelu ja oikeat varusteet ovat avain voittoon. Logitechin® G15- nappaimisto tarjoaa kumpaakin. Logitechin® G15-nappaimiston GamePanel- naytto. 27. Marraskuu Logitechin ultraohut FabricSkin Keyboard Folio on erittain ohut ja tyylikas bluetooth-yhteydella varustettu langaton nappaimisto iPadille. 20. Kesakuu Myynnissa melkein uusi toimiva logitechin musta nappaimisto. Nappaimistoa on kaytetty pari kertaa ja sen jalkeen jaanyt kayttamattomaksi.

Kodin1 - LOGITECH K400 langaton nappaimisto Nappaimistot

Logitech Bluetooth Multi-Device Tietokoneen nappaimisto jota voi kayttaa myos taulutietokoneen ja alypuhelimen kanssa. Vaihda helposti kirjoittamista. Logitech Ultrathin Keyboard Folio. Musta, iPad Air, skandinaavinen nappaimisto. Ohut ja kevyt muotoilu seka rakenteeseen kuuluva Bluetooth-nappaimisto Ohut.

Mad Catz rattiohjain (X360) - Tarvikkeet pelikonsolit -

22. Syyskuu Siina mainittiin ratit jotka pelittavat kyseissa pelissa, eli: Logitech, Thrustmaster and Fanatec wheels. Microsoft.s Xbox 360 Wireless Racing. Thrustmaster PS3 T500 RS Wheel Force Feedback ratti ja polkimet. 849,90 €. Vertaile Porsche 911 GT2 Wheel Ratti (PC, PS3 ja Xbox360). 911 GT2 Wheel. 22. Joulukuu Kokeilimme Xbox 360:lla ilmestynytta peliuutuutta langattoman rattiohjaimen kanssa. Xboxin langaton rattiohjain ja Forza Motorsport 4 -peli.

5. Marraskuu Ratti ja polkimet Xbox 360:lle. Ny kun on ajopelit hankittu, niin seuraavaksi pitasi varmaan hankkita ratti niiden pelaamiseen, kun ei oikein. Mad Catz rattiohjain (X360) - Langaton rattiohjain Xbox 360 -konsolille. Kiinnita poytaan tai pida sylissa. 5. Maaliskuu Ny kun on ajopelit hankittu, niin seuraavaksi pitasi varmaan hankkita ratti niiden pelaamiseen, kun ei oikein tuolla kapulalla ole mielekasta niita. MAD CATZ STEERING WHEEL XBOX360 on loistava ratti-poljinyhdistelma. Astu pelikonsolien ajopeleissa uudelle aikakaudelle. Tarkka. Lisaa ostoskoriin. X360 Racing Wheel EX 2 Korkeatasoinen Horin rattiohjain on valmistettu parhaista materiaaleista. Ratissa on hyva tartuntapinta joten ote ei lipsu helposti. Hori X360 Racing Wheel EX 2. Korkeatasoinen Horin rattiohjain on valmistettu parhaista materiaaleista. Ratissa on hyva tartuntapinta joten ote ei lipsu helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.