perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pinnasanky valkoinen

Pinnasanky VALKOINEN, tori - Ilmoitusopas.fi

Little Footprint Eco -pinnasanky on laadukas ja hyvin viimeistelty kestavasta koivusta valmistettu pinnasanky. Sangyn po. BRIO, Sanky 3 in 1 Sleep, Pinnasanky/juniorisanky, 70x140 cm, Valkoinen BRIO 3 in 1 Sleep on kolmen funktion sanky: pinnasanky, sohva ja juniorisanky. 29. Kesakuu Loyda Skidi Safari-pinnasanky, valkoinen parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi.

Pinnasanky valmistettu mannysta on kolmeen tasoon saadettava salepohja ja laskettava laita. Pinnasanky VALKOINEN alkaen EUR 50. Meilla on 208 ilmoitusta tori / pinnasanky valkoinen sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa. Sangyn laidoissa muoviset suojaosat. toinen laita saadettavissa kahdelle eri korkeudelle. pohjan korkeus saadettavissa. valmistettu mannysta. sopiva patja:. AVA Roomin AVA-pinnasanky tuo modernia suomalaista muotoilua lastenhuoneeseen. Pienen kokonsa ja pyorien ansiosta pinnasangy on helposti. Uusi pinnasanky irrotettavalla laidalla.Katso lisaa verkkokauppa vaunulasta. Ominaisuudet:- muotoillut, tukevat paadyt- tukeva sanky, leveat pinnat (ei perinteiset. Alfred 60x120 cm valkoinen pinnasanky. BabyDan Alfred pinnasankyon kaunis mannysta valmistettu pinnasanky. Pinnasangyssa on kolmeen tasoon. Osta Little Footprint Eco Panel pinnasanky (valkoinen) tuoteryhmasta Pinnasangyt hintaan 119,00 €. Tee tilaus verkkokaupassamme, nopea toimitus!. 49 Cm pitka, leveys 29 cm, korkeus 44 cm. Puinen pinnasanky, jonka pohjan korkeutta voi muuttaa kahdelle eri tasolle. Kuvassa nakyvat petivaatteet myydaan. 1. Joulukuu AVA Baby -pinnasanky, valkoinen, 597.00EUR Pienen kokonsa ja pyorien ansiosta pinnasanky on helposti liikuteltavissa ja sijoitettavissa. ILMAINEN KOTIINKULJETUS SISALTYY HINTAAN! Edullinen perus pinnasanky! Ajaton valkoinen vari. Irrotettava laita. Pohja saadettavissa kolmeen eri. Basson Baby Julia Pinnasanky on kaunis pinnasanky, jonka pitkan sivun voi kaantaa pois tielta. Sangyssa on kaksi rengasta, joiden avulla sangyn siirtely. 0 - 24. Troll Troll, Pinnasanky, 3-in-1, Lukas, Valkoinen. http://static1.vertaa.fi/ fotos/{{size}}/6/8/3/6/troll-troll-pinnasanky-3-in-1-lukas-valkoinen-34676836.jpg? m=. Pinnasangyn laitaa ei saa kokonaan pois, mutta sen voi laskea helpottaakseen vauvan asettamista pinnasankyyn. Vareina musta ja valkoinen. Hinta noin 150. Maileg-sarjan kaunis luonnonvalkoinen, metallinen pinnasanky on kooltaan 16 x 8,5 x 13 (paadyn korkeus) cm. Sisaltaa raidallisen patjan, vaaleanpunaisen.

Micki Puinen nuken pinnasanky, valkoinen - Lelutalo.fi

Pelkistetty pinnasanky, joka sopii hyvin erilaisiin sisustuksiin. Sangyssa on leveat pinnat ja sangyn pohja on saadettavissa kolmeen eri korkeuteen. Brio Sanky 3 in 1 Sleep, Pinnasanky/juniorisanky, 70x140 cm, Valkoinen. 299,90 €. Lekmer.fi. Toimitus: Kulut vaihtelevat. Kauppaan. Little Footprint Eco Panel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.