torstai 26. kesäkuuta 2014

Airam led lamput

Pienikokoinen ja kevyt Airam LED-lamppu 4 W kestaa yli 40 000 sytytysta. Tehokas ja edullinen Airam LED lamppu on myos himmennettavissa. Kolmen. 14. Tammikuu Tavalliset led-lamput ovat tulleet koteihin jaadakseen. Nyt Airam on tuonut markkinoille uuden sukupolven led-teknologiaa: alykkaasti. Airam PRO LED-lamppu sopii suljettuihinkin ulkovalaisimiin. Airam PRO LED- lampun etuna on myos pakkasenkestavyys - niiden valon voimakkuus ei heikkene. Airam LED -lamppu on pitkaikainen ja energiatehokas lamppu, joka on helppo vaihtaa vanhan tilalle. Saasta energiankulutuksessa, ala valotehossa. Led-lamppu 9W vakio. Taysi valontuotto heti, myos pakkasessa. Polttoika 15000h, on/off x 100 000. Kayttolampotila-alue -20°C.+40°C. Hyva valotehokkuus.

Led-lamppu 4W mainos. Taysi valontuotto heti, myos pakkasessa. Polttoika valotehokkuus. Tapio Wirkkalan vuonna 1960 suunnittelema AIRAM-lamppu on tunnettu muotoiluklassikko seka monikayttoinen, ajaton ja kaunis kayttoesine. WIR-105 palkittiin. 13. Huhtikuu Lamppujen filamenttilankojen ja lampimasti savytetyn kuvun ansiosta Airam led Antique. tunnelmallinen hiililankalamppu led-versiona.

Airam Smart led – alykkaasti himmennettavat led-lamput

AIRAM LED lamppu. Edulliset ja pitkaikaiset LED lamput. Kayttamalla LED lamppuja saastat selvaa rahaa. LED lamppumme ovat pitkaikaisia ja varmatoimisia. Megaman LED-lamppu PAR16 35° 6W DIM GU10 lisatiedot. 10.80 € taloon. com, valaisintalo, jakorasia.net, lamppukauppa, laatuvalaisin, eurovalaisin.

Pukkila.com

PUHELIN. 06-414 1460. 050-5666151. OSOITE. Vakkurinkatu 3. 60320 Seinajoki. laattacenter@netikka.fi. PALVELEMME. arkisin 10-18. la 10-14. Valkoinen viivakuvioinen kaakelilaatta, joka soveltuu sisatiloissa seinakayttoon. Sarjan laatat on valmistettu Suomessa. Pakkauksessa 1,1 m?. Toimitusmyynti. TT-laatat ovat esijannitettyja terasbetonielementteja, joilla paastaan enimmillaan jopa yli 30 metrin jannevaleihin ala-, vali- ja ylapohjarakenteissa. TEK-laatta.

23 Tuntia sitten Talla kertaa vuokralaisen naapurit ovat valittaneet hajuhaitoista, eika Rostedtin firmassa saada vuokralaiseen yhteytta. Niinpa Jethro lahtee. Laajasta ja monipuolisesta laattavalikoimastamme loydat varmasti kayttokohteeseesi sopivan ja mieleisesi laatan. Selaa tuotteita ja tarkenna hakuasi. Tai kayta.

Palveleva laattojen ja kylpyhuonekalusteiden erikoisliike. Tuomme itse maahan valitsemiemme toimittajien korkeatasoiset tuotteet. Henkilokuntamme antaa. Mosaiikeiksi kutsutaan laattoja, jotka ovat kiinni toisissaan pvc-napeilla, nylon-, lasikuitu- tai paperiverkolla. Suomessa perinteisimmat koot ovat 2x2-5x5 cm. Vain seinalaatoiksi sopivia laattoja on kuitenkin runsaasti. Perinteisesti seinalaatat ovat saniteettitilojen (kylpyhuoneet, wc:t, kodinhoitohuoneet) seinien. Laatat. Monipuolinen valikoima keraamisia laattoja kylpyhuoneeseen seka muihin kodin tiloihin. Erilaisilla yhdistelmilla saat samaan tilaan vaihtoehtoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.