tiistai 18. joulukuuta 2012

Kasvihuonekurkku

Exotic Garden - Kurkut

Taustatietoa kasvihuonekurkusta. Kurkulla on pitkat perinteet. Kasvihuone- ja avomaakurkku ovat todennakoisesti peraisin Afrikasta. Sielta kurkku on kauan. 14. Toukokuu Seka avomaankurkut etta kasvihuonekurkut voidaan tukea naruun. 1. Kurkun tuenta. Kurkun lehtihangoista poistetaan versot ja muutamasta. Kasvihuonekurkku kukoistaa autiomaan hiekalla. Maatalous. 2.4.2014, 14:50. Tekstin koko: A A A. Kasvihuonekurkkua Timo Varpion kurkku. MT arkisto.

Katajakankaalla kasvihuonekurkun tuotanto ajoittuu keskikesalle. Istutus on kesakuussa, jolloin satokausi alkaa heinakuun alkupuolella. Kurkun kasvinsuojelu. Kasvihuonekurkku.Marketmore 76., CUCUMIS sativus. Kasvihuonekurkku. Marketmore 76., 0902017. LUOMU. Suosittu lajike, jolla on keskipitkat, hyvan. Kasvihuonekurkku Paska F1 annos - Kasvatus onnistuu myos avomaalla lampimassa paikassa katteen alla. Satoisa, partenokarppinen, kaikista kukista tulee. Kasvihuonekurkku.Paska. F1. Esikasvatettava. Kasvatus onnistuu myos lampimassa paikassa katteen alla avomaalla. Satoisa, partenokarppinen, kaikista. Resepti kasvihuonekurkku. myTaste.fi:n sivuilta loydat 28 kasvihuonekurkku resepteja seka tuhansia samankaltaisia resepteja. 8. Heinakuu Ensimmainen kasvihuonekurkku. Kylma alkukesa on nakynyt myos vihervajassa siten, etta kasvit ovat kasvaneet selkeasti edelliskesia. Istutusajat (ilman lisavalotusta). Jan. Feb. Mar. Apr. Maj. Jun. Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec. Arthur. Excalibur. Monroe. Wizard. Kasvihuonekurkku. 28. Kesakuu Kurkuntaimett kasvavat hyvin. Valoa ja lampoa riittaa,mutta kukkia ei ole. Kasvit ovat jo metrin mittaisia ja olleet kasvihuoneessa n.4 vkoa. 24. Huhtikuu Kasvihuonekurkku. Viime vuonna sossin kurkkuasiat huolella. Taimet menivat sekaisin ja kurkut paatyivat kurpitsapenkkiin, jossa oli niille aivan. 100 % Hedekukaton. Hedelmat tummanvihreat, lyhytkaulaiset. Normaalilajike, jonka hedelmat ovat tasaisen korkealaatuisia. Vaatimaton, sopii viljelyyn myos. LUOMU KASVIHUONEKURKKU, KAYRA. Tilaukset su 2.8. iltaan mennessa! Tuotekoodi: 10471110. Kirjoita arvostelu klikkaamalla tasta ». 1,40 € / kg. Maara:.

Tag Archives: kasvihuonekurkku Uudet kotisivumme on julkaistu. Post Tagged with Cuccumber, kasvihuonekurkku, Kurkku, Tomaatti, Tomatoes. Read More. Kasvihuonekurkku.Futura F1. on aikainen lajike ja sen sivuversojen kasvu on hillittya, joten se vaatii suhteellisen vahan hoitoleikkauksia. Hedelmien pituus. Title: Jakojuuriviljelyn vaikutus kasvihuonekurkun (Cucumis sativus L.) kasvuun ja kehitykseen. Author: Mononen, Hanna. Contributor: University of Helsinki.

Missa vika kun kasvihuonekurkku ei kuki? - Suomi24 Keskustelut

23. Heinakuu Kasvihuonekurkku antaa nyt ensisatoaan. Satoa on tulossa reilusti, ja kasvun varmistamiseksi kaytan ajoittain kastelulannoitetta. Hinnat euro alv 0%. Kasvihuonekurkku. Kalunga F1, Harmankestava lajike, voimakaskasvuinen, kestaa lampotilanvaihteluja. Ei saa kylvaa ennen helmikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.