maanantai 17. joulukuuta 2012

70-Luvun valaisimet

Kotiin sisustusideoita sanalle 70-luvun. valkoinen. Keittio(kin) on viela viimeistelya vailla: listat seka muutama valaisin puuttuu ja tavarat hakevat paikkaansa. 6. Elokuu Haluaisin tukea talon 70-lukulaista henkea sen tyylisilla valaisimilla. Kokosin tahan seinavalaisimia, joiden paikka voisi loytya takapihalta. 13. Huhtikuu 70-luvun varit ovat niin kauniit ja nyt niita voi taas kayttaa, han iloitsi. olevia 50- ja 60-luvun huonekaluja, tapetteja, valaisimia, kankaita. Vaikka valaisimen kattoon liittaminen voi vaikuttaa suhteellisen yksinkertaiselta ja yksikasitteiselta Johdinvarit muuttuivat 70-luvun alkuun tultaessa. Nykyisin. 27. heinakuu Hei,miten liitetaan seuraavat johdot keskenaan sokeripalaan:Katossa ruskea, siniharmaa ja violetti johto. Lampussa ruskea, sininen ja. 15. Heinakuu Kaikki kay aikanaan kaupaksi: 80-luvun kromilamppukin voi olla viela hitti 70- luvun varikas muovi, kuten muovirasiat ja muoviset valaisimet. 28. Huhtikuu Lattiavalaisin, valkoiseksi lakattua metallia ja messinkivarjostin. Korkeus n. 142 cm, varjostimen halkaisija n 45 cm. Valaisimessa yhdistyy 70-luvun muotokieli ja moderni metallinen varitys. Useita vareja. Suunnittelija Ferruccio Laviani. E27 IBA, max 25 W. ? 23,6 x K 42 cm.

Pihavalaisimia modernin talon pihaan tiilitalo 70-luvun talo

14. Huhtikuu musta valaisin ja tuolit. Retroksi kutsutaan 50-70-luvun sisustustyylia. Tassa muutamia poimintoja, kuinka Retro on tuotu nykypaivan. Valaisin ostettu siis 70-luvulla, toimii taysin ja on ehja. Leveys n. 46 cm. Paivitetty: 20.04.2015. Hinta: 199 Sijainti: Kuopio Id# 04620. Myyjan yhteystiedot:.

Kotimaiset tapetit Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy:lta |

5. Huhtikuu Entinen Helpion tapettitehtaan jyhkea punatiilirakennus sijaitsee kahvila- ja keilahallitoiminnan kannalta vaaralla asemakaava-alueella. Tapettien lisaksi yrityksemme tuotevalikoimaan kuuluvat FinnTurf-ovimatot. Tapettitehdas ja paakonttorimme sijaitsevat Toijalassa. Mattotuotteet valmistetaan. Sanduddin tapettitehdas sijaitsi alkujaan Helsingin kantakaupungin alueella Hietaniemessa ja muutti tulipalon jalkeen Tapanilaan, jonne uudet toimitilat.

Kotiin sisustusideoita sanalle tapettitehdas. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. 17. Maaliskuu Nyt uutta Salo Designissa: kotimaiset tapetit Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy: lta.Tule tutustumaan mallistoon! Previous Post Next Post.

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu toijalalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin seka eri aikakausiin. 17. Joulukuu Tassa Viertolantien matalassa rakennuksessa on ollut Sanduddin tapettitehdas. Omistajayhtio kertoo ilmoittaneensa purkulupahakemuksen. Explore Marjo Pekkarinen.s board Pihlgren ja Ritola tapettitehdas Oy on Pinterest, a visual bookmarking tool that helps you discover and save creative ideas. 18. Heinakuu Kaiken arpomisen ja arvailun jalkeen olkkarin tapetiksi valikoitui Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan paperinen. *torvientorayttelya tittiritittiririii*.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.