maanantai 30. heinäkuuta 2012

Saunan pohjapiirros

Saunan pohjapiirros

Selaile Honka Saunakirja -kuvastoa! Sahkoinennakoisversio Tilaa kotiin! Rantasauna jarven tai meren rannalla.Pihasauna kotikuusen juurella. Savusaunan. Hangaslahden saunan pohjapiirros ja tilaesittely. Tutustu saunan eri tiloihin ja sen tarjoamiin varusteisiin klikkaamalla numeroita. www-sivut: Mediasignal. Mielellaan juuri sinulle unelmiesi mokin tai saunan, tal- loin vain asiakkaiden muutosmalleja, eivatka siten taysin vastaa pohjapiirroksia. Huomioi etta.

KENRAALINRANNAN HIRSISAUNA, OHJEELLINEN POHJAPIIRROS. 560 cm. SAUNA. TUPA. 580 cm. PESUHUONE. TEKNINEN TILA. ETEINEN. 190 cm. 0. Saunarakennuksen koko n. 25 neliometria + kuisti. Hirren vahvuus 210 mm. Takaisin. Siivikkalan saunan pohjapiirros ja tilaesittely. Tutustu saunan eri tiloihin ja sen tarjoamiin varusteisiin klikkaamalla numeroita. www-sivut: Mediasignal. 27. Heinakuu Saunarakennus on kiva, pidan ajatuksesta, etta saunaan kuljetaan kuin silloin kauan ennen pihapolkua Pohjapiirros on aivan loistava!. ( Katso pohjapiirros, tummennettu alue) Saunarakennus sijaitsee Rantatuvan kanssa samassa pihapiirissa, rantaan n. 25 metria. Rantatuvan sauna. Rantatupa. Hirsirakennuksen ja saunan suomalaiset perinteet nykykaupungin yleissaunan 6 Sauna. 51. Pohjapiirros. 52. Julkisivut. 53 - 56. Leikkaukset. 57 - 59. Detaljit. 2 Pukuhuonetta: Iso- ja Pikkuveli. jakelukeittio seka tyylikas astiasto 40 henkilolle. puolipyorea, tuijalla sisustettu sauna 20 henkilolle. uima-allas 15 m. poreallas. Vierastalo. Pihaterasseja. Uima-allas. Maisema talolta. Kartta. Sijainti Stromson saaressa. Asemapiirros. Paatalon pohjapiirros. Saunan pohjapiirros. Lataa liiterin pohjapiirros pdf-muodossa tasta. Kokouspaivan paatteeksi voitte nauttia saunan lammosta ja kesalla voi pulahtaa jokeen virkistaytymaan. Saunan. I kerros Pohjapiirros Saunakerros Pohjapiirros Saunakerros: sauna, pesuhuone, takkahuone, makuuhuone, jossa erilliset vuoteet kahdelle, wc ja tekninen. 22. lokakuu Pohjapiirros allastaso. uimahalliala400. Pohjapiirrokseen merkitty altaat sinisella, saunat punaisella, pesutilat turkoosilla ja pukutilat vihrealla. Asemapiirros, johon on merkitty saunan sijainti ja kerros, mittakaava 1:500. koko kerroksen pohjapiirros, johon sauna on piirretty, mittakaava 1:100. pohjapiirros. TEE NAIN: Valitse saunan malli ja koko tarpeesi mukaisesti. Instructions Print list CUSTOMIZE YOUR SAUNA ROOM VALINTASI LAUTEET POHJAPIIRROS. Paarakennuksen pinta-ala on 140 m2, sauna 30 m2 ja vierastalo 30 m2 eli tilat yhteensa 200 m2. Sisustukseen on kaytetty vain parhaita materiaaleja. Paa- ja.

Katso kaikki kuvat - Etuovi.com

LUONNOS / Pohjapiirros. 491 As. Oy Saunapiha, Rauma fax (02) 822 4223 gsm (0400) 221 464 erkka@ruusunen.net. ARKKITEHTUURITOIMISTO ERKKA. 30. Elokuu Suurin puute uudessa kodissa on se, ettei siella ole saunaa. Entisen saunan tilalle on edellinen perhe rakentanut valtavan poreammeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.