perjantai 27. huhtikuuta 2012

Suosituimmat blogit

Suosituimmat sisustusblogit - Vitonen Vitonen

12. Elokuu Isabella Lowengripin Blondinbella-blogilla on yli 4 miljoonaa kuukausikavijaa, kun taas Suomen suosituimman lifestyleblogin tittelin kaappaa. 25. Kesakuu Kolmanneksi suosituin on israelilaista elamaa ja ruokakulttuuria kasitteleva Appelsiineja ja hunajaa -blogi, jota kirjoittaa suomalainen Jael. 21. Tammikuu Ja seuraavana listaan Suomen suosituimpia koirablogeja, ja nimenomaan 17.7. paivityksen jalkeen blogit on listattu enaa lukijamaarittain.

Sakari Hankamaki etsii oman bloginsa kommenttiosuudessa selitysta eliitin avointen ovien politiikkaan psykologisista syista:Sen sijaan poliitikot ja. 6. Toukokuu Cisionin huhtikuun blogilistauksen aiheena oli sisustus. Listauksen karkeen nousi Mrs Jones -blogi, jota yllapitaa sisustustoimittajana seka. Indiedays tarjoaa 500 laadukasta blogia samalla sivustolla. Poimi parhaat ideat ja loyda uudet trendit!. Kansa kirjoitti, Aamulehti julkaisi. Lue, kommentoi tai pida omaa blogia!. 25. Syyskuu Siis Suomen kolmanneksi suosituin sisustusblogi? Totuus ei Oman lukulistan aktiiviblogeista loytyi listalta Pihkala ja Raw Design blog. 30. Maaliskuu Blogisti mainitsee tuoreimmassa blogikirjoituksessaan, etta ei ole ihme, etta kaikista suosituimmat suomalaiset blogit ovat nuorten naisten. 16. Syyskuu Yksi Suomen suosituimmista tyylibloggaajista, Notes on a life -blogin Stella Harasek kertoo, miten han sen teki. Maamme suosituimmat matkablogit on listattu. Karkipaikan vei kestosuosikki Kaukokaipuu matkablogi. Parhaat talousblogit kootusti. Laadukkaimmat ja seuratuimmat talousblogit kerattyna. 18. Kesakuu Vahan reilu puoli vuotta on kulunut siita, kun siirsin blogini tanne Rantapalloon. Tai on siita kai jo vahan enemmankin. Sita ennenhan olin. 25. joulukuu Vuosi oli Sivumaussa uskomaton. Blogitekstit herattivat tasokasta ja laajaa keskustelua ja Sivumaun asema Suomen karkiruokablogien.

26. Maaliskuu Heidan bloginsa ovat suosituimmat – Politiikan kymppikarki selvilla. D: scankuvascan3soininvaara5.jpg. Osmo Soininvaaran blogeja luetaan. Oman blogin perustaminen ei maksa mitaan. Mielenkiintoisia blogeja loydat helposti katsomalla viikon suosituimmat blogit, uusimmat blogit tai uusimmat. Sivusto, Viikkotavoittavuusluku, %, Selaimet, %, Kaynnit, %, Sivulataukset, %, Vierailutiheys, Huom. 1, +, Ilta-Sanomat. 2 201 000, -2.3, 6 318 006, -2.5, 29 583.

Nama ovat Suomen parhaat matkablogit - ET

Blogit ja erityisesti muotiblogit ovat nykypaivana suuressa suosiossa seka kirjoittajien etta lukijoiden keskuudessa. Muotiblogeja loytyy hyvin paljon ja niiden. 25. Syyskuu Sisustusblogien top 10 -listan karkisijan vei nimiinsa Elamaa Villa Honkasalossa - blogi. Lue lisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.