tiistai 3. huhtikuuta 2012

Saw elokuvat

V2.fi Saw 8 on suunnitteilla

21. Kesakuu Onko taalla saw elokuvien ystavia? Tama elokuva sarja on yksi suurista suosikeistani(Tai ainakin 3 ekaa oli loistavia mutta loput olivat vahan. Katso netissa elokuva Saw IV, nayttelijat Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson, Betsy Russell, Lyriq Bent. Saw, Saw II ja Saw III elokuvien suosittu sarjamurhaaja Jigsaw (Tobin Bell) on kuollut. Pelit on pelattu. Paitsi etta hanen ruumiinavauksessaan loydetaan kasetti.

24. Marraskuu Kahden aikaisemman Saw -elokuvan murhaaja Jigsaw (Tobin Bell) on kuolemansairas. Yhdessa apurinsa Amandan (Shawnee Smith) kanssa. 5. Marraskuu Sivuston Bloody Disgusting lahteet kertovat, etta studio Lionsgate suunnittelee erittain aktiivisesti kahdeksatta Saw-elokuvaa, vaikkei ketaan.

6. Marraskuu Lionsgate-studio nimittain suunnittelee jo vakavasti kahdeksatta Saw-elokuvaa ja kenties koko saagan reboottia. Erittain brutaaleista ja. Tulevat elokuva- ja musiikkiuutuudet. Elokuvat - DVD. Elokuvat - Blu-ray. Musiikki. Fanituotteet Texas Chain Saw Massacre 40th Anniversary 2-levya Blu-ray. 8. Heinakuu 2005 Saw on pienimuotoinen elokuva, jonka tapahtumat keskittyvat yhteen huoneeseen ja kahden sinne kahlehditun paahenkilon tarinaan. 7. Marraskuu Huhujen mukaan kahdeksas elokuva on on tyon alla, mutta toistaiseksi tuotannon Ensimmainen Saw-elokuvista ilmestyi vuonna 2004. Saw.I want to play a game. - Elokuva - Kysymyksia Kauhuelokuvasarjasta Saw - Alypaa Yhteisovisat. 25. Maaliskuu Charlie Sheen Saw Game - Ilkea Saw-elokuvan Pigsaw on kidnapannut Charlie Sheenin! Auta hanta pakenemaan ennen kuin on liian. 23. Marraskuu Saw-elokuvat muistetaan erittain raaoista ja verisista silla Saw-peli istuttaa pelaajan taman kieroutuneen sarjamurhaajan kynsiin joutuneen. 1 Paiva sitten Kaikki kohteet osta heti –hinnoin. Keraa paketti ja saasta postikuluissa :). Huutopaketti S - 5,95 e , voit kerata kohteita samaan hintaan 1 kg asti. 7. marraskuu Vuonna ilmestynyt Saw VII 3D ei valttamatta jaakaan sarjan viimeiseksi elokuvaksi. Bloody Disgusting -sivuston mukaan [lahde]. 24. Lokakuu 2004 James Wanin esikoisohjaus Saw on myos askel oikeaan suuntaan, mutta ja hanen tunteenpalonsa elokuvan kliimaksissa lahinna huvittaa. 1. Joulukuu Juu niin sellaisia elokuvia joissa on jotain tyyppei ja niitten pitaa teha jotaki et ne selvii niinku sawit ja death tunnel Jota en suosittele. Osta Saw 3 - Jigsaw on kadonnut. Poliisi etsii kuumeisesti yhteisoa vavisuttaneiden julmien pelien taustapirua, joka on taas kerran onnistunut valttamaan lain.

Charlie Sheen Saw Game - Tuhmat pelit - Pelikone - Ilmaiset

Tassa Saw-elokuvasarjan viidennessa osassa rikostutkija Hoffman nayttaisi olevan viimeinen ELOKUVA ON SAATAVANA MYOS BLU-RAY FORMAATISSA!. 10. Heinakuu Olen yrittanyt loytaa kyseista elokuvaa jo pitkaan, tuloksetta. Enka tarkoita saw elokuvia. Battle Royale? Anteeksi, ei varmaan ollut tama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.