tiistai 3. huhtikuuta 2012

Rivitalon piha

Saako rivitalossa omalle aidatulle pihalle laittaa

29. Toukokuu Asumme rivitalon paadyssa. Suunnittelemme pihan kunnostusta: laaja puuterassi, muurikivilla rajatut kukka-altaat, tuijaa suojaksi katseilta, pari. Laissa ei ole mainintaa piha-alueiden istutuksista. Rinnastetaanko piha-alueille tehtavat istutukset muutostoihin? Tapauksessamme on kyse neljan perheen. Rivitalon piha-alue. Syksylla suunnittelimme ja toteutimme Sastamalassa sijaitsevan rivitalon piha-alueen uudistuksen. Kohde ennen: Kohde jalkeen:.

KMikko. Onko kenellakaan kokemuksia grillikodan rakentamisesta omalle pihalle rivitalossa? Olisi se niin mukava istuskella omassa grillimokissa pimenevissa. 24. Toukokuu Tarviiko leikkimokkiin rakennuslupa? Ja voiko taloyhtio kieltaa laittamasta leikkimokkia? Kyseessa siis aidattu asunnon oma piha, mutta aita. Meilla on rivitalon aidattu pihamaa joka on n. nelion muotoinen. Reunoilla kasvaa pensaita, pari tuijaa ja kalustuksena puutarhakeinu, muuten se on nurmikolla. 23. Kesakuu Jos vuokralainen laiminlyon piha-alueen hoitamisen, voi ei tule yllatyksena, etta rivitalossa pihan hoitaminen kuuluu vuokralaiselle eika. Rivitalon pieni piha ehostui remontin myota tyylikkaaksi ja helppohoitoiseksi ulko -olohuoneeksi.. Kevaan ja alkukesan toimistoomme tulleiden puheluiden perusteella vaikuttaa silta, etta varsinkin rivitalojen piha-alueiden rajat ovat aiheuttaneet paanvaivaa. Kustannusarvio seka tyoselostus. Pihasuunnitelman kohde sijaitsee Oulussa Iinatin kaupunginosassa. Piha- alueeseen kuuluu kaksi rivitaloa seka autokatos. You are here. You are here: Home » Rivitalon piha 1. Previous. Next. Project author: Kairi Meos. Project Status: Finished. Taloyhtiot. 13. Toukokuu Nyt Karjalainen huhkii moottorisaha kasissaan pihtakuusen latvassa rivitalon pihalla Vantaan Vapaalassa. Han on tullut auttamaan naapuria. 30. Toukokuu Kyselimme puutarhasuunnittelijoilta, millainen peite mihinkin pihjaan sopii: Esimerkiksi rivitalon pihaan sopii terassi, ja sammal taas aikuisten. Punatiilisen rivitalon paatyhuoneisto ja takapiha olivat tyypillisia 80-luvun tuotoksia. Piha-lehti myydaan aina yhdessa Ilta-Sanomien kanssa - vain 2 euron.

Rivitalon piha-aitojen uusiminen. Aitoja yhteensa 4 kpl, mitat n. 2mx4,5m/aita. Aita tehdaan laudoista, joko pystypain tai vaakasuoraan. Laudat tulee maalata tai. Hei! Muutimme vasta rivitaloasuntoon, johon kuuluu pienehko takapiha. Piha on osittain suurten kuusten varjostama, kuitenkin etelaan pain. Ajattelin kunnostaa

Rivitalon piha 1 Azalea

2. Heinakuu Onko tama suosikkisi? Aanesta tykkaamalla. Paras piha palkitaan. 14. Heinakuu Siella kasvaa nyt nurmikko, joka on mielestani varsin turhamaista kun sita on max 6m2. Mita pihalle keksisin. Kulkureitin tarvin portille, koska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.