maanantai 9. huhtikuuta 2012

Puhelimen autoteline

Muut - Expert.fi

Cellyn laadukas FLEX14 universaali puhelimen autoteline alypuhelimille. Telineen avulla kaytat puhelintasi katevasti navigaattorina. Kaikkiin puhelimiin sopiva universaali autoteline kiinnittyy vahvalla imukupilla tuulilasiin ja 360 asteen kaantosade takaa oikean katselukulman navigointia. Autotelineen saadettavat kiinnikeosat ovat saadettavissa useimmille matka- ja alypuhelimille. Kaytannollinen ja turvallinen autoteline, puhelin pysyy tukevasti.

Puhelin/Gps-teline johon voit vaihtaa oman kuvan. Taipuisa varsi. Sopii yleisimpiin puhelimiin, navigaattoreihin ja mp3/mp4-soittimiin. Saadettavyys laitteille. Samsung V200 autoteline alypuhelimille. 4,0 - 5,7 puhelimille. Universaali. Tukeva imukuppikiinnitys. 29,9€. GripTight gorillapodjalusta. AUTOTELINE KAIKILLE PUHELIMILLE * PUHELINTELINE. AUTOTELINE PUHELIMEEN KUIN PUHELIMEEN! Ala suotta maksa maltaita puhelimen. Kaapelit ja laturit. Kotelot ja suojat. Pidike. Puhelimet. Varusteet. Paristot ja Virrantuotto. Radio ja tv. Takaisin kouluun. Tietokoneet. Toimistotarvikkeet. Galaxy S6, 32 Gt, kulta + autoteline + langaton latausalusta Naytto ja puhelimen takapinta on valmistettu Gorilla Glass 4 -lasilaminaatista, jonka. Yleismallin autoteline imukuppi kiinnityksella. Sopii lahes malliin kuin malliin jopa 9300 mallille kun pda puoli on auki. Selaa tata tuoteryhmaa: Puhelimen. Steelie Car Mount Kit - autoteline. Steelie - maailman hienoin puhelin ja tabletti pidinjarjestelma. Steelie Car Mount Kit on taydellinen puhelin pidike autoosi. Autotelineet valikoimastamme loytyy 6 heti ostettavaa tuotetta. Helposti ja nopeasti -49% Inotec Nano-pad Alusta Puhelimelle Punainen 5,00 9,90. Vertaile. Samsung universaali autoteline 4 - 5,7. Universaali teline Samsungin alypuhelimiin joiden nayton koko on 4 - 5.7. Vuoden takuu. Tuotenumero: 50095964. Autotelineet puhelimet ja padit Insmat autoteline sticky imukupilla for Smartphones18.00 € HR AUTOTELINEEN JALKA, Joutsenkaula, pyoriva19.90 €. Autoteline alypuhelimille, saadettava kiinnike imukupilla, 45-115mm levea, Pidike on paalystetty vaahtokumilla puhelimen vahinkojen valttamiseksi.

Broditin teline puhelimelle tai tabletille. Katso haluamanne telineen tuotenumero www.brodit.com ja kirjoittakaa se tuotteen lisatietoihin ostoskorissa. Ylais mallinen autoteline alypuhelimille. Korkeus: 4.5 leveys: 2,8 Paksuus: 7,5 Paino alle 3,7 oz. Suht simppelia se onkin, mutta puhelimen paikkaa saa hieman hakea, jos asettaa puhelinta telineeseen ilman etta katsoo. Teline voisi toimia esim siten, etta.

Autotelineet osamaksulla netista Musta Porssi

Kateva autoteline imukuppi- ja ritilakiinnityksella erilliselle navigointilaitteelle tai puhelimelle. Telineen minimi kiinnitysleveys 4 cm, maksimileveys 11 cm. Puhelimen autoteline. Yleispidike puhelimille, etuikkunaan asennettava imukupilla. 18,90 €. Tuotekoodi: S-CMH-0138. Lukumaara. This product is not sold.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.