perjantai 30. heinäkuuta 2010

Lukittava kaappi

Lukittavat sailytyskaapit huonekalut Stayhome

Tuotekuvaus. Sailyta tietokoneet turvallisessa paikassa kun niita ei kayteta. Kaappiin mahtuu 16 kpl 17 kannettavia tietokoneita. Kaapissa on sisaanrakennettu. Myyn VALKOINEN LUKITTAVA KAAPPI PUISILLA OVIL, osasto Huonekalut, Koti ja sisustus, ilmoitus 17906417. Kaappi on kustannustehokas valmistaa ja siksi myos edullinen. Liikuteltavassa IT-laitekaapissa on nelja lukittavaa pyoraa seka lukittava ovi niin etu- kuin.

Lukittava Polaria kaappi. Myydaan. Ilmoittaja: Ari Suhonen. Ilmoitus jatetty 17 elokuuta 12:38. Lukittava Polaria kaappi. Kaikki kuvat. Kartta. CHEN-SOURCE Laptop, lukittava sailytyskaappi pyorilla, tilaa 16kpl 17 Kaapissa on sisaanrakennettu virtapaneeli sulakkeella ja ajastuksella – ja kaapelien. 29. Heinakuu Myydaan hieno Muuramen koulupoyta lev 167cm. Syv 83cm. Kor 70cm seka lukittava arkistokaappi, joka mahtuu poydan alle. Kaapissa pyorat. Lukittava FARMEX pumppukaappi kasipumpulle. Sopii Nira 6B kasipumpulle. Kaikissa FARMEX sailioissa on pumpputelinevalmius. Korjaamovalikoimakaappi lukittava. Lukittava, metallista valmistettu kaappi korjaamovalikoimille. Viisi 249,00€. Korjaamovalikoimalokerikko-tyhja-80- 2665een. Pieni lukittava kaappi, kaapelinvetoreiat pohjassa. Mitat(LxSxK): 300x210x300mm. Lukittava peltikaappi 6 kg:n ja 12 kg:n sammuttimille. Tuotekoodi: 002341. Materiaali: Saankestavaa polttomaalattua terasta. Korkeus x leveys x syvyys: 760. Selkealinjaista ja toimivaa sailytystilaa jokaiseen yritykseen, niin toimistoon kuin tyokaluverstaaseenkin. Naissa pariovellisissa, lukittavissa teraskaapeissa. TOTEN Lukittava seinakaappi, pohjassa kaapelireiat, 300x210x400mm. Pieni lukittava kaappi, kaapeleille reiat pohjassa. Mitat LxSxK: 300x210x400mm. Ittella tommone GWS (ko se oli) kaappi. Uutena tosiaan muutaman sata euroa, mutta somasti kympilla (ko se oli) kaverilta. Lukittava ja. TOTEN Lukittava seinakaappi, pohjassa kaapelireiat, 300x210x300mm. CB- 3030. Pieni lukittava kaappi, kaapelinvetoreiat pohjassa. Mitat(LxSxK):. Elektronisesti lukittava avainkaappi on ihanteellinen avainten sailytyspaikka niin kotona kuin yrityksissakin. Kun kaikki avaimet sailytetaan samassa paikassa. Tarvikekaappi kasvinsuojelu- ja muille vaarallisille aineille. mitat: syvyys 40 cm, korkeus 60 cm, leveys 60 cm, 8.5 kg lukittava, 2 avainta valmistettu. Jos tyo edellyttaa tyovaatteiden kayttoa, pukeutumistilojen tulee tayttaa paasaantoisesti seuraavat vaatimukset: Jokaisella tyontekija on lukittava vaatekaappi.

Teraksiset peruskaapit, korkeat ja matalat - hexaplan.fi

Kaappi on valimistettu harjatusta teraksessta. Ovi on lapikuultavaa maitolasia, jonka ylaosassa kirkasta lasia ristin muotoinen alue. Kaapissa on kaksi. Kaappi, joka heijastaa sita mita olet. Kaappi metallia / puuta sis. sailytystilat, peiliovi. Kaksi. Lapsiturvallinen, lukittava kaappi, mukana kaksi avainta. Ka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.