perjantai 23. heinäkuuta 2010

Britan kakku

Mansikka-kookosbritakakku - Reseptit - Yhteishyva

2. Heinakuu Brita-kakku on yksi kesan ihanista klassikkokakuista. Se on helppo tehda ja makumaailmaa saa helposti muokattua omaan makuun sopivaksi. 20. Kesakuu Brita-kakku on ehdotomasti kesakakkujen kuningatar! Kesan ensimmaisista tuoreista mansikoista tehdyn Brita-kakun maku on joka kesa aina. 23. Tammikuu BRITA-KAKKU. POHJA. 150g voita. 1,5dl sokeria. 4 keltuaista (saasta valkuaiset marenkiin). 2dl vehnajauhoja. 2tl leivinjauhetta. 1,5dl maitoa.

24. Heinakuu Perinteinen Brita-kakku on perheyrityksen bravuuri. – Britan voi hyvin paistaa jo edeltavana paivana, mutta kokoaminen kannattaa tehda juuri. 17. Toukokuu Kuinka iso kakku 50 hengelle. Ilmoita asiaton Voit myos valmistaa kaksinkertaisella annoksella tehtyja kakkuja 2 kappaletta. Jos muuta. 6. Heinakuu Tama on todella hyvaa!!! Ensimmaista kertaa tein Brita-kakkua ja ei jaa kylla viimeiseksi. Todella helppo tehda ja niiiin hyvaa!!! Ohje on. Tama ihanan kesainen Brita-kakku saa makua itsetehdysta karviaishillosta. 11. Heinakuu Mietin aina, etta kukahan se Brita on. Mina kun mielsin, etta kyseessa taytyy olla jonkun Britan kakku. Joten tama kulkee meilla nimella Britan. 25. Kesakuu Kuten sanottu naita brita-resepteja loytyy jos jonkinlaisia variaatioita. Perusohje pohjaan ja marenkiin lienee paaosin sama mutta taytteen. 8. Lokakuu Brita-kakku Oi, oi, naita kakkuja olen aina ihaillut kahviloiden ja konditorioiden vitriineissa, ja kylla, kyllahan Brita-kakku sulattaa sydamet. 30. Kesakuu Eika britan tekeminenkaan ole ennakko-oletuksistani huolimatta yhtaan vaikeaa, jos. Talla ohjeella tuli ihanan kuohkea Brita-kakku :). Vastaa. 18. Kesakuu Herkullinen resepti brita-kakkuun. Kylla Britan kakku on jo klassikko juhannukseksi. Viela on makea herkku illaksi hakusessa ja piti tulla. 19. Toukokuu Brita-kakkua kesaisempaa ja maukkaampaa ei juuri ole. Samaa mielta oli poytaseurue. Kakku havisi vartissa. Brita-kakku. 125 g margariinia. 4. elokuu Britakakkua olen tehnyt ensimmaisen kerran joskus teinina, kun Pirkka-lehdesta loysin kakkuohjeen nimella Iki-ihana Brita-kakku eli. HINNASTO. 01.02.2013. Voileipakakut liha kala. 10 h. 30,60 €. 33,30 €. 15 h. 42, 40 €. 45,10 €. 20 h. 51,80 €. 54,50 €. 25 h. 61,10 €. 63,80 €. 30 h. 72,40 €. 25. Elokuu Pakko nostaa podiumille Neidin syntymapaivajuhliin tekemani elamani ensimmainen Brita-kakku. Taivaallisen makuinen ja kesaisen. 6. Heinakuu Tein eka kertaa Brita-kakkua, pellillisen jaoin kolmeen pitkaan osaan, valiin laitan mansikkaa + kermarahkaa. Jos tarjoilu on huomenna illalla.

Lahiomutsi: Mansikkainen britatorttu anopin ohjein

18. Helmikuu Paadyin tekemaan mielestani ihan kivannakoisen ja maittavan brita-kakun. Tama on yhdistelma muutamasta ohjeesta. Pohjan perustana on. 24. Maaliskuu Huomenna olis juhlat ja olis tarkoitus tehda Brita-kakku. Voinko tehda kakkulevyn jo edellisena paivana vai meneeko lossoksi jaakaapissa kun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.