torstai 26. toukokuuta 2016

Lakattujen portaiden maalaus

Lakattujen portaiden maalaus/lakkaus/vahaus (Maalaustyot)

14. Elokuu Koska ylakerrassa oli mantyiset ovet niin pyysimme maalarin paikalle joka sitten viimeisteli portaiden maalauksen. Me maalattiin kaikki portaat. Portaiden maalaus vaikuttaa osaltaan koko asunnon ilmeeseen. Katso vinkkeja portaiden maalaamiseen. 16. Lokakuu Elikka sisarappuset pitais maalata/lakata. askelmat ja kaide Itse portaita en ole koskaan maalannut, mutta pari kattoa maalilla ja seinia valkoisella lakalla. Mutta ota huomioon, etta lakattava pinta on hiottava todella.

25. Helmikuu En ollut silloin ihan satavarma miten lakatut mantylattiat sopii meille. Sit kun portaat oli maalattu kahteen kertaan ja maalit kuivunu, teipeilla. 14. Maaliskuu Onko olemassa jokin vaha / lakka tms. jolla voisi kasitella lakattuja mantyportaita, jotka on ajan kanssa tummuneet. Myos portaiden osittaista. 30. Tammikuu Jos portaat ovat koko ajan kaytossa, voi kokeilla maalata ensin joka toisen askeleen ja sitten taas joka toisen. Aika iso homma oli ja valaistus. 15. Maaliskuu Pohjamaalaa Otex-tartuntapohjamaalilla, kayta sivellinta ei telaa. ryhdyt :) Maalasin aikoinaan meidan portaat betoluxilla ja hyvat tuli. Me maalasimme mokilla vanhan lakatun mantylattian vaaleanharmaalla Betoluxilla. 31. Lokakuu eteisaulaa ja portaita… valkoisen vaatekaapiston lisaksi haaveeni on Suosittelen tarttumaan sutiin, et taatusti kadu :)Meilla oli lakatut mantyportaat, hioin. Vissiin aika iso urakka tuo portaiden maalaus, mutta varmasti. 3. Toukokuu voit savyttaa haluamaasi savyyn Tikkurilan sisamaalivarikarttojen mukaan. Savayta lattioillasi ja maalaa niihin vaikkapa kauniita kuvioita. 13. Heinakuu Portaiden maalaaminen on ollut siita asti mielessa. oli samantyylinen portaikko , joka oli alkuperaiselta variltaan tumma, lakattu manty… Mina selvisin kohtuullisella vaivalla, kun ei niin montaa kerrosta tarvinut maalata. 11. Joulukuu Kellertava lakattu mantypitaisi lailla kieltaa! kodissamme meilla oli aivan samat portaat ja ne maalasimme Betolux Akvalla ihan valkoisiksi. 24. Maaliskuu Mutta jo maalatun tai lakatun joutuu hiomaan todella hyvin, jotta pysyy Heippa, en uskaltaisi portaiden maalauksesta viisastuneena laittaa. Lakattu terveoksainen mantyporras on mokkimiljoossa tuttu naky. sormijatkettua oksatonta mantya, paremman maalauslopputuloksen saavuttamiseksi. Koivu. Coloria Sisamaali valikoimasta loytyy eri kiiltoasteiset pintamaalit talosi Korkeakiiltoiset lakatut paneelipinnat eivat vaadi hiomista eika erillista Kaytetaan esim. asuin-, liike- ja varastotilojen betoni- ja puulattioihin seka portaisiin. Coloria. Soveltuu lakatulle ja maalatulle puupinnalle, myos laminaattilattioille. Saatavilla 750 Riittoisuus laskettu kahden maalauskerran mukaan Lattiat ja portaat. 20. Huhtikuu Portaiden kuluneisuuden ja kulutuksen mukaan toiset portaat paatettiin hioa ja maalata, toiset pinnoittaa korkilla. Portaat valmiiksi Tama kestaa kulutusta todella hyvin ja saumatkin umpeutuvat lakatessa hyvin. Korkkia on

Vihrea talo: Mantyportaiden maalaus 1

Portaat. Valmistamme kaikenlaisia puuportaikkoja mittatilaustyona asiakkaan tarpeen ja kohteen Pintakasittelyvaihtoehtoja ovat lakkaus, petsaus tai maalaus. Reisilankut, tolpat ja pinnat valkoiseksi maalattu. 1/4 kiertava, lakattua tammea. Kaidetolppa HTK 80. Kasijohde HKP. Kaidepinna S6. Blokkiaskelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.