torstai 14. huhtikuuta 2016

Valitilan levyt bauhaus

8. Elokuu Olen aivan tapinoissani naista keittioon valitsemistamme valitilan laatoista. Ihan sormet Laatat loytyivat Bauhausista ja olivat kylla edulliset. 23. Helmikuu Ja tama maalaus oli minunkin keittiolleni pienta ”ensiapua” ennenkuin sinne ilmestyy JOSKUS ne valitilan levyt… – Ne voi olla kuitenkin. Ko.laminaatti on vain muutaman millin paksuista, kokonaista levya, ei siis samaa kuin silloin tarvittavan pitkina ja juuri oikean korkuisena valitilaan sopivaksi. 12. Huhtikuu Valitilan harmaa levy on Starkilta ja kodinkoneet ovat Expertilta. keittio7. levyja. Mutta esim. bauhausissa taisi metrihinta olla 100-200e. 7. toukokuu Bauhaus on kylla hyva myymala. Paasaantoisesti sielta saa hyvaa palvelua. Myyjat on ystavallisia nuoria, asiansa osaavia, jopa hauskoja ja. 31. Tammikuu Keittion valitilan laatoitus. Pyydan tarjousta keittion valitilan laatoitukselle. Bauhaus myy arvokkuutta tuovia laatta listoja mitka pujotetaan metalliseen runkoon. tama mahdollistaa vaihtaa levyja sen mukaan kun ne alkavat. 31. Elokuu Dc-fixilla voi paallystaa keittion ovet, tason taikka valitilan kaakelit, kenkalaatikot, Dc-fix:sia voit ostaa Etolasta, Bauhausista, Lohikarilta, suurimmista Dc-fixia on ainakin kahta eri levyista seka sita myydaan valmiina rullana

Keittion valitilalaatat uuteen savyyn maalaamalla Sisustus

11. Huhtikuu Jossain keittioissa olen kanssa nahnyt valitilassa tollasta, mutta se nyt on Osa malleista on kylla tokeroja(ainakin Bauhausissa oli pari. 12. Elokuu Ja eilen kavi lasiliikkeen kaveri mittaamassa valitilan lasit. Jaakaapin Tasot ovat Bauhausissa myytavaa Resopalin laminaattitasoa ja mallia Raja White. Kiinnitys pitaa viela tehda ja sahata keittolevyn upotusaukko. NIin ja.

Villesdesign: Futonia kehiin

20. Syyskuu Olen kuullut valituksia kahdeltakin eri suunnalta ja nykyisin loytyy omakohtaisiakin kokemuksia: Tilasimme liikkesta futon-sohvan kesken. 19. Kesakuu Ilmeisesti kuva on nyt uudesta futon patjasta, kun on muhkean nakoinen. Futon Bed Shopista oli niin huonot kokemukset, etta sai kylla. Futon tuplakerroksella luonnonkumia ja puuvillaa. Muhkea uutuus! Osta tuote Pehmeampi Latex-futon sisaltaa puuvillaa ja luonnonkumia. Osta tuote.

21. Syyskuu Jos jollakin on kokemuksia Ruskovillan tyynyista, joko villaisista tai hirssinakana, Meillakin on patja oulun futon shopista ja puuvillapetari. 7. Helmikuu Monien mielesta futon on liian kova, mutta paljon useampi kehui selkavaivojensa kadonneen. Yleisesti ottaen futon sai enemman kannatusta. Minulla on ikava kokemus astmaatikkona kuitutaytteisesta patjasta. futon tyyppinen raakaa puuvillakuitua sisaltava patja polisi hirveasti. ihmettelin miksi minulla. 17. Lokakuu 2004 Olen harkinnut hankkivani futon patjan 9 krs ja rungon siihen.Kysyisin onko kellaan kokemuksia naista futoneista. hyvia tai huonoja. 12. Syyskuu Futon oli itselleni aika tuntematon patjafilosofia. Mielsin futonin vahan liian kovaan ja painavaan patjaan, jolle pitaa tehda jotain taikatemppuja. 16. Huhtikuu Minulla ei ole kokemusta futonista, mutta tyokaverini on kylla kehunut sita todella Futon on paras sanky ikina, mutta se patja on se juttu mihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.