keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Valmis keittio

27. Heinakuu Keittio on valmis ja naapurissa melkein muuttovalmista. Jesssss!! Meilla on keittio ! Pienen blogihiljaisuuden taustalla on loppukiri molemmilla. Valmiskeittiopaketti voi tarkoittaa joko kuvastosta valittua maaramittaista keittiota tai erikoismitoilla tehtya mittatilauskeittiota. Keittiokalusteet voi tilata kotiin. 26. Elokuu Melkein valmis keittio. Huoneen viimeisesta kulmasta alkaen. Vasemmasta reunasta alkaen ovien taakse piiloutuu pakastin ja jaakaappi. 23. Toukokuu Keittio viitta vaille valmis. Eilen paastiin ihailemaan valmiiksi asennettuja Tulikiven komposiittitasoja. Vissiin nopeaa puuhaa, koska asentaja oli. TUOTANTO. Suunnittelu fotorealistisina kuvina, aidoilla pinnoilla esitettyna, tarkat mittakuvat kohteen mukaan. Valmistamme runkokomponentit melamiinilevysta. 21. Toukokuu Keittio kohta valmis! Tai ainakin kalusteasennukset. Kyllahan sielta puuttuu viela osa kodinkoneista, valaisimet, sahkot, parketti, valitila, tasot. 21. Helmikuu Keittio on kuitenkin nyt kutakuinkin valmis, tavarat hieman etsivat viela Vaikka keittio on otettu ihan keittiofirman kautta, tein aluksi. 11. Marraskuu Uutuuttaan hohtava keittio saatiin valmiiksi viime viikolla. Kalusteet ovat IKEAsta, koneet myos. Liesituulettimen aktiivihiilisuodatin on pestavaa.

Keittioremontti vai valmiskeittio - Tiedox

11. Huhtikuu Valmis! Se on valmis. Keittio nimittain. Meinas kylla ihan itku paasta, kun saatiin vihdoin viimein valmiiksi. Ei ollut helppo projekti toiden. 16. Kesakuu Keittioremontti - Osa 14 - Valkoinen keittio valmis. Valkoinen keittiounelma on toteutunut. Tanaan led-valaisimet asennettiin ja uuni ruuvattiin.

Kaunis pieni elama: Keittio ja eteinen-ennen ja jalkeen

Eteinen on aina haasteellinen tila. Yleensa pieni ja pitkulainen, seka pimea. Sen lisaksi sinne pitaisi saada paljon sailytysta kengille ja vaatteille. Ei ole helppoa. 10. Maaliskuu Eteinen remontissa (osa 1). Eteinen lahtotilanteessa. Aamu vierahti eteisen kaapistoa tyhjentaessa ja etsiessa tavaroille valiaikaista. 28. Helmikuu Eteisen remontti (kevat) Yhteenveto Miestani viime viikonloppuna harmitti suunnattomasti lastulevyt sisemmassa eteisessamme. Jostain.

Perheen koon kasvaminen pisti vauhtia eteisen remonttiin. Vanhat mantysalekaapit kannettiin ulos ja tilalle vaihdettiin peilein varustetut liukuovet. Eteisen ilme. 19. Heinakuu Ja seuraavassa kuvassa eteinen remontin jalkeen. on jatetty muistoksi ja kuuluu siis ehdottomasti historiansa puolesta eteisen seinalle :). ETEISEN REMONTTI. Kylatalon remontti-hankkeeseen kuului myos eteisen kunnostus yhteensopiviksi entisten luokkien kanssa. Remontti tehtiin yhtaaikaisesti. Olohuoneen lattialaminaatin asennus, seinien maalaus, valaisin asennukset mahd. lisa pistokkeita. Eteisen katon panelointi seka led-valojen asennus ja lattian. Eteisen ja olohuoneen pintaremontti (yhteinen tila). N. 25 neliota, johon tarve seuraaville:1. Nykyisen parketin paalle laminaatti (http://www.bauhaus.fi/l. Yhteystiedot. Ota yhteytta. Referenssit. Kuvat. Etusivu. Palvelut. Kuvat. Yhteystiedot. Ota yhteytta. Referenssit. Kuva-albumi / Remontit / Eteisen Remontti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.