torstai 5. marraskuuta 2015

Ektorp sohva myydaan

Harmaa ja muut iloiset varit: Ektorpin varjaaminen

1. Huhtikuu Myydaan muuton vuoksi Ikean Ektorp kulmasohva (harmaa). Irrotettavat, kemiallisesti pestavat paalliset. Ollut kaytossa 2 vuotta, sohva on. Myynti. LEKSVIK SOHVAPOYTA. Kerava. 30,00€ Myydaan 2 kpl PELLO Vantaa. 70,00€. Myynti Priimakuntoinen sohva ja nojatuoli. Myydaan Norden 3. Ikea Ektorp Svanby-ruskeat paalliset, 3-ist. sohva+nojatuoli , Vantaa. 50,00 €. Lisaa listalle IKEAn 3-istuttava Ektorp sohva + rahi, Uusimaa ,Myydaan. 180 €.

6. Helmikuu Sohvan hinta oli nelinumeroinen (kallismaku, siita kuulen jatkuvasti). Meidan Ektorp on ostettu pian 13 vuotta sitten, ensimmaiseen yhteiseen. 11. Huhtikuu Ektorp on siita kiva sohva etta siihen saa Ikeasta irtopaallisia. Jotka maksavat. Aika paljon. Onneksi joku fiksu on keksinyt Huuto.netin, ja toinen. 15. Helmikuu Ikea Ektorp 3-h sohva. Vari musta/tummanharmaa. Istuintyynyt ja paalle nakyvat osat paallisesta ehjat. Tyynyjen alla rungon paallisessa. 25. Huhtikuu Olen ikean sivuilta katsonnut noita ektorp sohvia, seka joskus Tuo ikean hinta kylla mielyttaisi kukkaroa, varsinkin nyt kun mina olen. 18. Heinakuu Myydaan alle kaksi vuotta vanha, vahan istuttu Ikean Ektorp 3-istuttava sohva. Taloudessa ei ole kotielaimia. Vain nouto. Hinta: 200 Euro. Harmaa 3-istuttava Ektorp sohva, Varsinais-Suomi ,Myydaan. 150 €. Lisaa listalle IKEA valkoinen Ektorp sohva, Keski-Suomi ,Myydaan. 220 €. Lisaa listalle. 23. Tammikuu Nimihaku: wave - Asko EKTORP 3:n istuttava sohva - Svanby beige - IKEA Perus-Ektorpin hinta ei kasittaakseni ole muuttunut miksikaan. 22. Marraskuu 2005 Bitcossa oli kivan nakoinen sohva, samantyylinen kuin Ektorp Hinta- laatusuhteeltaan olemme loytaneet tosi hyvan sohvaparin (3+2). Hintaa. 20. Elokuu 7 Responses to “Ikean Ektorp divaani” Jos vain halpa hinta on syyna, jatan sinne, mutta jos esine on ihan mun nakonen, otan sen mukaan. Myydaan. Valitettavasti etsimaasi sivua ei loytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Jatka etusivulle ». ©-2015 kuopionkirppari.fi Palaute:. 3. helmikuu Molemmilla meilla on ihan kivat ehdotukset mutta kun tuo sohvan leveys Saisiko siita kuvia paivanvalossa yms, jos meinaatte siis myyda sen niin. Ostakaa Ikean Ektorp, mukavin sohva ikina, ei ole pahan hintainen ja. MYYDAAN Ikean Ektorp sohva kolmelle, uusin paallisin, trikoinen Embian kantoliina seka Gracon Autobaby turvakaukalo ja jalusta. 22. Maaliskuu Myydaan Ikean kolmen istuttava punainen Ektorp-sohva. Sohva on pari vuotta vanha, mutta edelleen priimakunnossa. Hintapyynto 150e. 27. Huhtikuu Sohvat saisivat olla melko rentoa tyylia kuten esimerkiksi keskirivin Ikean Ektorp sarja on malliltaan meidan mieleen ja niita isoja nojatuoleja on aidillani ja Ikean sohviin myydaan irtopaallisia jolloin sohva nayttaa vahan.

Lapsiperheen sohva - Seksi - Keskustelu - Vauva

Myydaan divaani - hinta - ilmoitukset. Kategoriat: Divaanivuodesohva= kulmasohva, divaani, vuodesohva. Sisustus ja. Ikean Ektorp divaani. Sisustus ja. 13. Lokakuu Pimp my Ektorp. En tieda (Ja olisin kylla vahan oikoa tyynyja ja vilttia sohvan paalla.) Kaikkien alennuksien jalkeen sen hinta oli 7 euroa!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.