perjantai 24. helmikuuta 2012

Suomalaiset lasten elokuvat

Suomen elokuvasaation tehtavana on tukea ja edistaa suomalaista elokuva-alaa. 18. Toukokuu Osittain Espanjassa kuvattavan uuden Rolli-elokuvan lapsinayttelijat on valittu. Aurinkorannikon suomalaisesta koulusta valittiin nelja lasta. 25. Marraskuu Etukateen on vaikea arvioida, mitka suomalaiset elokuvat uppoavat. Jo sikioaika vaikuttaa siihen, onko lapsi 2-vuotiaana ylipainoinen. 26. Lokakuu Testasimme miten Netflix Suomi ja sen suomalaiset elokuvat, tv-sarjat, kategoriassa tarjonta painottuu ehka vahan liiankin vahvasti lapsille. Elokuva kertoo lapsiperheen pommiin nukutusta aamusta ja kiireesta valmistautua Aiemmin Oscar-ehdokkuuden on ainoana suomalaisena saanut vain Aki. 27. Maaliskuu Suomalaiset lastenelokuvat tuntuvat nykyaan syntyvan vain yhta reittia. Ensin syntyy kirja, ja jos se myy hyvin, siita tehdaan sarja. Ja jos sarja. Lasten ja nuorten kansainvalinen elokuvafestivaali, FICI, esittaa marraskuussa useita suomalaisia elokuvia. Festivaali tuo yhteistyossa Suomen. 6. Tammikuu Kummankin elokuvan tuottajat kertoivat odottavansa elokuvalleen vahintaan 100 Suomalaiset lastenelokuvat ovat viime vuosina kilpailleet.

Espanja.com - Lapset valittu Rolli-elokuvaan suomalaisesta

16. Syyskuu Tunnisteet: ilmaisia elokuvia, Suomalaiset elokuvat Dinot New Yorkissa (1993) lasten elokuvat ilmaiseksi. Dinot New Yorkissa (1993) lasten. Walt Disney - Nasun Suuri elokuva (VHS) 5 kpl Disney y.m. lastenelokuvaa ( piirrettyja). Ronja - Ryovarintytar - Astrid Lindgren elokuva (VHS) Valmentaja noyryytti suomalaista KHL-maalivahtia Valko-Venajan diktaattorin 11-vuotias.

Portaiden maalaus - Kaikki Mita Olen

8. Tammikuu Portaat. Ennen joulua aloimme portaiden maalaus urakkaan. Ihanan valoisat - keittiosta katsottuna nuo valkoiset portaat ovat kylla kauniit!. 21. Heinakuu Omistamme rumat mantyiset, vanhat ja kellastuneet portaat olohuoneessa. Vai villi kortti, ihanan erilaista, valkoiset portaat runnerilla? [?IMG]. 3. Toukokuu Osa teista muistaa, etta meidan kodin portaat ovat tumman kirsikan. Tulipa upea ja raikastui ilme ja valkoiset portaat sopivat taydellisesti.

Tammi ja saarni luovat puolestaan sisustukseen modernia tunnelmaa. Portaat kasitellaan petsilla, lakalla tai maalataan valkoiseksi. Laadusta ei tingita, vaan. 6. Kesakuu Ihan valkoisia rappusia en halunnut, koska niissa nakyy ihan jokainen roska ja ainakin meilla noihin portaisiin tuntuu kertyvan polya ja likaa. 3. Elokuu Valkoiset portaat kylla ihanasti ”uppoaa” seinaan ja ovat kevean nakoiset. Nuo meidan rappuset on muuten valkoiset, mutta ”askeltasolle”. 3. Huhtikuu Maalasimme portaat ja vanhan puisen kasijohteen Betoluxilla valkoisiksi. Loppujen lopuksi paatimme jyrsia portaisiin pienet liukuesteurat, se. 14. Elokuu Koska maalatut portaat tulevat monesti liukkaat niin laitettiin hopeiset. Maalasin seinan valkoiseksi ja paalle asennettiin sama lasi mika siina. 14. Tammikuu Taysin valkoiset portaat miellyttavat monen skandinaavisen sisustuksen ystavaa. Tassa kauniina yksityiskohtana on kaareva seinakaide joka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.