tiistai 23. maaliskuuta 2010

Prinsessa verhot

4. Tammikuu Veljen nuorempi tytar on jo pitkaan toivonut prinsessa-/katosverhoa siskon ja hanen kerrossankyynsa. Kaupan valmiit verhot eivat tyttojen. 9. Kesakuu Viikonlopun aikana on otettu taas yksi askel eteenpain: neiti I:n huoneeseen laitettiin pimennysverhon kaveriksi verhotanko ja verhot. Edelleen. Sisustusideoita lastenhuoneeseen. Sisusta lastenhuone prinsessa-tyyliin. Varit, seinat, lattiat, huonekalut, verhot, tee itse ideat. Kuvcia ja ideoita lastenhuoneen. 26. Heinakuu Uudet verhot, prinsessojen synttareita Aitini oli ostanut Jyskista verhopaketi, mutta. ei kangas sopinutkaan heille, joten han ehdotti sita meille. Siro ja kaunis, tama Aarikan kynttilajalka on todellinen prinsessa. Puinen vari yhdistettyna sisalta tulevaan tuikun valoon luo kaunista tunnelmaa kaikkialle kotiin. 18. Helmikuu Kevaalla vaihdan keittion verhot, poytaliinan ja tabletit. Mun keittiossa kevaan tulon nakee siita, etta aukaisen verhot ja paastan valon sisaan. Toiset vaihtavat uudet verhot kesaksi ja talveksi, toiset parjaavat samoilla vuodesta Kaikkihan me tiedamme, etta jokaisessa tytossa asuu pieni prinsessa. 1. Syyskuu Mista mahtaisi loytya natteja lastenhuoneen verhoja ja mattoja? vaaleenpunaset verhot jossa on prinsessa ruususen kuvia :) Verhot on viela.

Valkoisen kartanon elamaa: Uudet verhot: prinsessat vai mummot?

23. Tammikuu Tapeteissa ja verhoissa on tarjolla kukkaa, palloa, ruutua ja keijua Minnen- valaisin Ikeasta ja Prinsessa-valaisin Lasten1:sta Kristallia ja. Valittomasti Kartanon takaa puiden siimeksesta loytyy Prinsessan, sairaalan ehka kuuluisimman potilaan, kaksiosainen muistomerkki. Helsinkilainen.

Uudet pikimustat nahkaiset Leather Monochrome Converseni

Olisi. 27.11.2005 17:59. Mustat conversen tennarit mita on kaytetty alle 10kertaa. Saisit 25eurolla omaksesi, plus postimaksut. Koko on 38. mailaa jos kiinnostut. 3. Marraskuu En osaa paattaa kummat haluisin ja pitkat vai lyhyet. Kertokaa teijan mielipiteet. 11. Elokuu Nyt yhdistin kynahameen kanssa Converse tennarit,jotka ovat muuten uudet :) Ostin mustat Converset,omistan entuudestaan valkoiset.

29. Elokuu Myynnissa mustat, hyvakuntoiset converset. Ei kulumia ja taysin ehjat. Ovat aidot. 30 plus mahdolliset postit. 19. Elokuu Mustat nahkaiset All Star Leather Monochrome Converseni saapuivat viime perjantaina ja siita asti olemme olleet erottamaton pari. ¦ Mustat. 31. Elokuu Kerran kavellyt, uudenveroiset mustat hieman erikoiset Converset, tuotelapussa maininta unisex, koko 39 (kokolapussa 38,5 ja sisamitta 24 cm. 31. Elokuu Myydaan Conversen mustat nahkakengat, karvavuorilla, koko 41 (26 cm). 15. Syyskuu Erittain hyvassa kunnossa olevat mustat Converset.Voidaan postittaa tai saa noutaa Tammistosta. 6. Heinakuu Mina, joka ennen suorastaan vihasin Converseja, oon muuttunut viimeisen 6kk. Sieltahan sitten lahti mustat nahka-Converset uuteen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.